Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с АСК на Pajero 2.8 1994

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с АСК на Pajero 2.8 1994

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
    Така както си го описал, ми се струва, че не ти работи Lock Up-а на кутията .
    ОК.Може и така да е,но в такъв случай с копчето OD включвам/изключвам 4та и самата 4та ми сваля оборотите с 200-250 това нормално ли е?
    Mitsubishi Pajero 2.5TD 1996 къса база
    0883 39 72 04

Коментар

Проблем с АСК на Pajero 2.8 1994

С маса не става, и аз и колегата bhopz го пробвахме това. Датчика дава някакво определено съпротивление, не е маса. Щом ти включва 4-та, най-вероятно не ти работи Лок-ъпа, и при bhopz е така мисля в момента. Но с него омувахме, да не би да е от бавни диференциали? Някой дали не знае? Защото при мен не работеше Лок-ъпа, заради 4-тата от датчика, но сега нещата си дойдоха на мястото. Някъде бях чел, че тоя Лок-ъп се настройва от жилата за скоростния лост.

Коментар

Първоначално публикуван от birimbaua Преглед на мнение
        С маса не става, и аз и колегата bhopz го пробвахме това. Датчика дава някакво определено съпротивление, не е маса. Щом ти включва 4-та, най-вероятно не ти работи Лок-ъпа, и при bhopz е така мисля в момента. Но с него омувахме, да не би да е от бавни диференциали? Някой дали не знае? Защото при мен не работеше Лок-ъпа, заради 4-тата от датчика, но сега нещата си дойдоха на мястото. Някъде бях чел, че тоя Лок-ъп се настройва от жилата за скоростния лост.
        4636-не са бавни диф.
        ТЕЛ:0886301378

Коментар

Вчера като се връщах от събора засичах : 100 км/ч - почти 2500 оборота. 120 - почти 3000. Разход на нафта - почти 15 лт. на 100
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X