.....кутията не се сваля, свалете само картера и ще видите клапаните......откачете ги от буксите и мерете съпротивлението им, то трябваше по спомен да бъде от 1 до 6 ома май......после свалете един по един клапаните ......
Проблемите продължават,а именно скоростомера.Вчера,като завъртях кантактния ключ да запаля,ми се видя,че стрелката на скорстомера подскочи.При следващото палене вече бях сигурен,че стрелката отива до 60км,когато стартера се върти.В същото време подскочи и стрелката на оборотомера.
Скоро ровичках кабелите на датчиците,който са на главата на двигателя.Има един датчик,който е с два кабела на буквата ”Т”.Единия беше скъсан,а аз успях да скъсам и другия.Последва смяна на старата букса с две единични.Мисля,че единия кабел е за таблото-стрелката за температурата на антифриза.Другия би трябвало да е за автомата,ама...
Оказа се,че и на другия датчик с двата кабела е имало праблем.Този датчик също е на главата и от двете му страни има идентични датчици,на които също им смених кабелните обувки.
След доста четене във форума и обслужване,кутията взе да включва доста по-добре.Сега продължавам да чета за 4 тата скорост,която не иска да включва.На всякъде пише за термодатчика,който казва,че е топла и тогава вече се разрешава 4 тата да се включи.На схемите виждам двата датчика,но кой е за 4 тата не се знае.Разменях им кабелите,но пак същото.Долу на кутията има датчик,който го замервахме и казва,че работи,укасих го, уж да излъжем,че и той разрешава 4 тата,но пак не иска.Искам да попитам някой знае ли какви стойности трябва да покажат тези два датчика?
Коментар