Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обороти на Паджеро 2 ,3.0,v6,150к.с

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обороти на Паджеро 2 ,3.0,v6,150к.с

Отворих го /днес/ ....не открих нито разлики,нито прилики/но и толкова чувам петлите,когато стане въпрос за електроника??/Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150630_130526_0.jpg
Прегледи:1
Размер:72.1 КБ
ID:5669728Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150630_130538_0.jpg
Размер:49.3 КБ
ID:5669729Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20150630_130600_0.jpg
Размер:61.4 КБ
ID:5669730Бих искал да попитам,какво е това "реле" ,което "чатка" няколко сек. след изключване на двигателя/намира се някъде над комп.??

Коментар

На това качество на снимките ми е адски трудно да преценя за какво става въпрос, но обикновено се разтича кондензатора между ценера и радиатора. Ценера е онова дебелото, черно, кръгло нещо между двата кондензатора, на което краката му са отстрани. Ако около кондензаторите няма следи от прозрачна, мазна гняз, може и да са ОК. Въпреки, че ако имаш човек, който наистина знае от коя страна се държи поялника, не е лошо да се сменят и двата. Струват 50 стотинки общо, а спестява ядове за сто-двеста лева.
      Операцията не е за аматьори! Платката е три или четири слойна (не помня, а ме мързи да слизам до гаража) и при некадърна работа си търсиш нов комп...

За релето нямам идея.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

........снимките са с кофти качество и няма как да се види това........релето е т.н. мейн реле , или главното реле, то управлява захранванията на бензиновата помпа и ЕКУ-то на мотора......

Коментар

Според мен липсва какъвто и да бил "теч"/има само някакво твърдо прозрачно покритие..като тефлоново/например/,но това ми се струва защитно ???/Мазни следи,или мазна течност/дори и засъхнала...няма.
          Вчера "открих" човек с програма за паджеро/Казва се Владо,/ако друг колега от Търново има подобни проблеми с електроника//.Разбрахме се да закачи джипа след следващотто гаснене.../Оказа се че подобен кабел за самодиагностика няма/...пак ще пиша/може да е от полза и за други?/

Коментар

Първоначално публикуван от vanchev Преглед на мнение
            Според мен липсва какъвто и да бил "теч"/има само някакво твърдо прозрачно покритие..като тефлоново/например/,но това ми се струва защитно ???/Мазни следи,или мазна течност/дори и засъхнала...няма.
            Вчера "открих" човек с програма за паджеро/Казва се Владо,/ако друг колега от Търново има подобни проблеми с електроника//.Разбрахме се да закачи джипа след следващотто гаснене.../Оказа се че подобен кабел за самодиагностика няма/...пак ще пиша/може да е от полза и за други?/

Това, че няма 'теч' като цяло е добре. За буксата - има вероятност и аз да бъркам годината, ако е така - сори.
            Успех!

Коментар

Юнаци,диагностиката не показа грешки.Откачих ламбда сондата.За сега оборотите се стабилизираха/вече една седмица/.Джипа работи добре на бензин и газ.До тук успях да стигна.Дано бъде от полза и за други???С благодарност ,към онези ,които изразиха мнение/бъдете живи и здрави/.Не можех да открия датчик за темп. на входящия въздух??Явно им гният катализаторите,и от там датчика/сондата/ ,като загрее,подава друга инф. към комп.??Така мисля/па може и да не е така??/
              Със здраве

Коментар

Датчика за температурата на въздуха е в дебитомера.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X