Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде и аз да се похваля!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хайде и аз да се похваля!

Ами единственото нещо , което мога да споделя за сега е , че според мене не са много по-меки от Toyo open country АТ - имам такива на другото Паджеро и ги търкалям почти 2 години целосезонно. Дано и тези държат така през лятото! Ще видим!
    Б. Бонев
    0осем88две6шест71три

Коментар

Ха,точно между тия гуми ми беше дилемата която за сега се реши в полза на Дуратрака. Не съм карал с Toyo но ми се струват добър вариант за АТ която клони повече към асфалтова ако не се лъжа.
      LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
      Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Първоначално публикуван от vankata_fly Преглед на мнение
        Toyo но ми се струват добър вариант за АТ която клони повече към асфалтова ако не се лъжа.
        Абсолютно прав си за Toyo AT - повече асфалтов вариант са. Не , че не стават и за офроуд , но за много "софт офроуд" са. Точно това беше причината да се спра на Дуратрак за това Паджеро - то ми замести Витарата , а тя си беше за разходки в гората основно.
        Б. Бонев
        0осем88две6шест71три

Коментар

Борка, не знам дали ти или май Паджерото трябва да почерпи, че е попаднало в добри ръце.
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Благодаря колега,много ми помогна в избора на гуменки,въпреки,че в момента моето Паджеро ми е евридейка но искам да съм спокоен при всяко излизане извън пътя.
            Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
              Борка, не знам дали ти или май Паджерото трябва да почерпи, че е попаднало в добри ръце.
              Ицо, искренно се надявам да е взаимно!. До тук всичко му е наред! Ама и ти помогна много!! И вземи да се научиш да пиеш по мъъъничко поне! Яд ме е , че не успях да подредя нещата за Стара Загора , но се насъбраха няколко проблемчета ( не с Паджерото, де )
              Последно редактирано от Борислав Бонев; 04-02-14, 16:53.
              Б. Бонев
              0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от vankata_fly Преглед на мнение
                Благодаря колега,много ми помогна в избора на гуменки,въпреки,че в момента моето Паджеро ми е евридейка но искам да съм спокоен при всяко излизане извън пътя.
                Дано съм успял! Днес тук поизсъхна на места асфалта и се опитах да определя разлика в шума на Дуратрак. НЕ мисля, че са по-шумни от която и да е АТ гума. Досега аз съм карал с Бриджстоун и Тойо. За Гудрич не мога да коментирам , защото на мен , лично , незнам защо , но не ми допадат ( ако щеш и като визия дори). А между другото , Ванка , и аз ходя всеки ден на работа с П2 ( с Тойо съм обул П4).
                Б. Бонев
                0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Бонев Преглед на мнение
                  И вземи да се научиш да пиеш по мъъъничко поне! Яд ме е , че не успях да подредя нещата за Стара Загора
                  На събора изпих цели две малки, ама то кои те оставя да не пиеш, постоянно все наздраве имаше. За догодина да си подредиш нещата.
                  GSM 0877 08 99 19
                  Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

[QUOTE=barzashki;2418159] За догодина да си подредиш нещата.[/QUOTE

Надявам се да се видим по-рано от догодина , но да не правя големи планове, че понякога не се сбъдват. " ама то кои те оставя да не пиеш, постоянно все наздраве имаше " -- научих тайния начин !
                    Б. Бонев
                    0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Бонев Преглед на мнение
                      Дано съм успял! Днес тук поизсъхна на места асфалта и се опитах да определя разлика в шума на Дуратрак. НЕ мисля, че са по-шумни от която и да е АТ гума. Досега аз съм карал с Бриджстоун и Тойо. За Гудрич не мога да коментирам , защото на мен , лично , незнам защо , но не ми допадат ( ако щеш и като визия дори). А между другото , Ванка , и аз ходя всеки ден на работа с П2 ( с Тойо съм обул П4).
                      Щом не са по-шумни явно това ще са гумите а пък и май няма по-агресивно АТ от Дуратрака,добър компромисен вариант е!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X