Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде и аз да се похваля!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хайде и аз да се похваля!

Днес установих за какво служи ей тоя ключ Оказа се, че превключва от единия вид тромби на нормалната за Паджерото свирка. Остава този , до регулатора на амовете. Вентилатора на парното работи и духа хубаво топло - нали ще застудява...., нооо това ключе не командва духалки за задните седалки - то си остава малка загадка, а и може би така ще си остане.Компаса и креномера ( днес го напълних с глицерин и запуших дупчицата със силикон - съхне) са в процес на поправка. Най-важното за мен - светват ми вече дневните светлини със старт на двигателя - много важно , щото постоянно ги забравям включени. Това е за сега.
    Б. Бонев
    0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Бонев Преглед на мнение
      Най-важното за мен - светват ми вече дневните светлини със старт на двигателя - много важно , щото постоянно ги забравям включени. Това е за сега.
      Прочети тая тема!
      LZ5ZI qth HASKOVO
      Pajero II GLS 3000 V6

Коментар

Първоначално публикуван от ivan4o Преглед на мнение
        Прочети тая тема!
        Тая тема е вече прочетена , колега! :" светват ми вече дневните светлини със старт на двигателя" Благодаря все пак за линка!
        Б. Бонев
        0осем88две6шест71три

Коментар

Днес е кофти ден! След смяна на всички кондензатори компаса - термометър не проработи!. Не стига това, ами и техика замазал креномера с черен силикон след като го напълнил и сега по тъмно не се осветява - съответно не се вижда какво показва! ЪЪЪ - не . че е важно , ама искам да е в ред! - явно ще се търси от моргите нещо по-свясно (ако има ) И още една новина - неприятна - предположение за загинал славно дебитомер. Мисля, че превилно съм разбрал - една кутия ( с нещо си вътре ) на пътя на въздуховода към въздушния филтър. Ще се опитам утре да изясня проблема при съответния .... майстор (дано да е такъв ) Това за днес - разочарован съм от деня! , но ще ми мине!
          Б. Бонев
          0осем88две6шест71три

Коментар

честито колега и добре дошъл в отбора
            ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАРА БЪРЗО ,А НИЕ МОЖЕМ ДА МИНЕМ ОТКЪДЕТО СИ ИСКАМЕ
            0888 967 109
            0877 967 109

Коментар

Благодаря , Данчо , добър е отбора - харесва ми!
              Б. Бонев
              0осем88две6шест71три

Коментар

Честито Боре. Честита нова придобивка, със здраве да си я ползваш и много да те радва. Да звънкам ли следващия път за разходка...

Коментар

Честита придобивка и много безаварийни километри

Коментар

Първоначално публикуван от Иво Василев Преглед на мнение
                    Честито Боре. Честита нова придобивка, със здраве да си я ползваш и много да те радва. Да звънкам ли следващия път за разходка...
                    Благодаря Иво! ЗВЪНКАЙ!!! Вече съм почти адекватно екипиран!. Е, нямам гуми още , но е много по-добре от Витарата. Ще се радвам , ако се обадиш , че трябва да се запознаваме с Паджерото.
                    Б. Бонев
                    0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от ilko1972 Преглед на мнение
                      Честита придобивка и много безаварийни километри
                      Благодаря Илко! Все повече познати от Ловеч! Няма да пропусна да се обадя , стига да имам път към вас, че сте ми далечко!
                      Б. Бонев
                      0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                        Слагай ми едни малко по рошави гуми и ще останеш учуден какви възможности има в гората.
                        Ето го и с новите по- "рошави" гуми - Дуратрак на Гудиар Вранглер. 31"10.5-15 паснаха добре. ( за моите цели - достатъчни ) Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_4347.jpg
Прегледи:1
Размер:143.0 КБ
ID:5559242Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_4350.jpg
Размер:132.1 КБ
ID:5559243Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_4354.jpg
Прегледи:3
Размер:75.6 КБ
ID:5559244Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_4355.jpg
Размер:106.7 КБ
ID:5559245 Някои неща все още не съм оправил , но ще им дойде времето! За голямо съжаление поради ред причини не можах да се включа в срещата в Стара Загора и под ръководството на стари "паджероводи" да се понауча на някои възможности на джипа! Здраве да е , ще успея някой ден! Още не съм решил въпроса с многото тромби и сирени - сложен е!!! - Спайдърмен си е играл до насита в тази кола - голяма плетеница от кабели е!
                        Б. Бонев
                        0осем88две6шест71три

Коментар

Честито и от мен, и много безаварийни километри. Нека само да те радва Тя теб, и от време на време ти нея
                          Не всичко,което е с две БУЗИ ,е лице !
                          ТЕЛ. нула88седем7шест4дведве8

Коментар

Честито колега,много безаварийни километри и да ти служи вярно.Понеже съм си харесал същите гумета ако можеш да споделиш опит от първа ръка как се държат на асфалт,шумни ли са на кал как са и т.н.
                            LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
                            Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Първоначално публикуван от vankata_fly Преглед на мнение
                              Понеже съм си харесал същите гумета ако можеш да споделиш опит от първа ръка как се държат на асфалт,шумни ли са на кал как са и т.н.
                              Благодаря,колеги! Ванка, това са първите ми Гудиъри Дуратрак. Сложих ги съвсем скоро и на практика нямам никакъв опит с тях. Имаше някъде във форума дискусия за тях , но в момента не мога да я намеря.За сега съм доволен на сняг- утъпкан и неутъпкан (на снимките по-горе не е най-дълбокия , който газих - просто на това место можех да излезна за снимки по-лесно)
                              Б. Бонев
                              0осем88две6шест71три

Коментар

На мен ми трябват за лятото, за зимата имам Йокохами и съм много доволен от тях единственото което ме притеснява при Дуратрака да не би да е прекалено мека и да се износва повече при високи температури.Колкото до опита не се притеснявай имам месец,два до момента на закупуване така,че споделяй смело
                                LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
                                Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X