От: Ето какво направих с джипчето ми
Става става ,ама кризата ни спъва много ....А за заигравки местта много ... за ходове не успях да разбера как са, защото се вкопа много бързо
,даже и мостчето съсипахме докато го извадиме,а от тогава няма време .А аз не съм по много хард ,защото го исползвам и за возене (всекидневна кола ),така че по лекичко ...
Става става ,ама кризата ни спъва много ....А за заигравки местта много ... за ходове не успях да разбера как са, защото се вкопа много бързо
,даже и мостчето съсипахме докато го извадиме,а от тогава няма време .А аз не съм по много хард ,защото го исползвам и за возене (всекидневна кола ),така че по лекичко ...
!
Мдаааа отрази се разбирасе ,градско не се усеща ,по равно също ,проблема е само на качване ,но малко ....а разхода и той е нагоре но с колко все още незнам като го засека ще кажа . Но нали знаете поговорката ,"трай бабо за хубост",няма пълно щастие ...А най ми харесва погледа на разминаващия се срещу мен ,искочили от някой завой ... да ви кажа честно не сте виждали такива физономий

А щях да забравя Вранглера след повдигането се наложи да се удължава задната стабилизиращата щанга защото дойде къса,да не би да ти е къса и на теб и да е изместила моста леко встрани и от там да идва дърпането. Успех
Коментар