Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса от един новак с Шогун 3.0 V6 95г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Няколко въпроса от един новак с Шогун 3.0 V6 95г.

Не са имали проблем на магистралата без перка,ОБАЧЕ..Щом са влизали в Будапеща и Мюнхен е абсурдно в градските задръствания да не им е загряла колата..попитай ги!
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
      Не са имали проблем на магистралата без перка,ОБАЧЕ..Щом са влизали в Будапеща и Мюнхен е абсурдно в градските задръствания да не им е загряла колата..попитай ги!
      Не вярвам да му кажат истината.
      Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
        Всеки който кара без перка на радиатора точно на това се надява ... да бъркам
        А ти колко човека познаваш дето да нямат перки или виското да се е укотило и да са спокойни че не им загряват
        Колега, Ти от СИГУРНО "забременяване", отиде на СПОКОЙНО каране с "укотено" виско.
        Къде написах че може да кара спокойно без перка.Просто не е задължително да стане проблем.

п.п. Аз говоря от личен опит, карам същия двигател с ел. перка и датчик за температура, та за това имам наблюдения.Но явно и Ти така.
        Поздрави!
        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
        (А1+)
        О877ООО98О

Коментар

Питъх ги казаха че нее загрявала!Вчера я карах и аз малко из София
          и не загрява(много хубаво върви).Възможно ли е да се направи да показва
          Лъжлива температура?
          Масло не е горила само вода са и доливали!
          Прави каквото трябва ,да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Bloodtaint Преглед на мнение
            ...само вода са и доливали!
            А, честито!

П.П.
            Вчера я карах и аз малко из София...
            Бих ти препоръчал, да спреш да я караш и да започнеш да я ремонтираш, та дано да избегнеш големия ... "джаз"!

Коментар

Това доливане на вода при тия ниски температури не на добре вкарвай колата в бокса дано минеш с малко разходи.Успех.

Коментар

Тя вече е в бокса Малко след като я покарах звънях на колегата Стоян Боюков-Sariones и тои ми препоръча един сервиз и мислих да ходя там да я видят ,ама шефа ми се обади ако може да се пребирам към Бургас барзо и аз трагнах с мисалта че колата е минала 3500км без проблеми и ще ме изкара до Бургас .
                Времето беше лошо и студено и не се притеснявах че ще загрее и тъкмо минах покрай София Франс Ауто и се сетих за разговора ама си мислех че няма да има ядове и след караулката завих на дясно към околовръстното за Казичене и задимя - за няколко секунди купето се напълни с дим и веднага спрях,слизам отварям капака вадя клемите на акумулатора и гледам няма дим от към двигателя само в купето.
                Имаше изгорели кабели от към бушоните в купето.
                Четири часа чакахме пътна помощ и я закарахме на еладжии да я видят.
                На другия ден ми звъннаха да ми кажат че са изгорели всички кабели под таблото и ще трябва да почакам няколко дни да си я взема.
                Та ми казаха че за 300 400лв щели да я направят като нова !
                Мисля понеделник да им звънна да им кажа да видят и за това (защо харчи вода)
                Но ме съмнява че може да са само еладжии и ще се наложи да местя на някой друг сервиз та очаквам предложения от вас.
                Много ви благодаря !

Коментар

Колегата щом ти е препоръчал сервиз защо не отиде?Не си прави експерименти.Успех

Коментар

За 1780 мили са налели на няколко пъти 400 500 мл вода общо,
                    И то в разширителния съд!

Коментар

Може да има течове от охладителната система.

Коментар

Колега, на това буре с барут горящия фитил нещо се скъсява твърде бързо.

Потърси компетентна помощ от съфорумци, бягай от електрическия сервиз, и отивай там, където ще ти свършат работата до ключ.
                        Със сигурност има кой да ти помогне в София.

Дано, и успех!!!

Коментар

Нямам търпение да му оправят кабелите и да го закарам в сервиза за които ми каза колегата Стоян Боюков-Sariones та и там да се произнесат и да си го взема
                          че от седмица го имам ама грам да не съм му се порадвал !

Коментар

А леле бе баце! Е сега виждам в какво приключение си влязъл. Бе що дори и като ти изпуши не се обади на човека бе? На един х..й място си бил. Па и основно човека е работил жичкаджия (е верно сега си е шеф на сервиза, ама па какво от това, той пак си работи кога има нужда). Я гледай сега да не плащаш големи пари преди да дойдеш до София. Като стигнеш се обади! Това, ако искаш де. Ще се постарая доколкото зависи от мене да минеш по-тъничко.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Извинявам се много ама са ме заблудили с тия 1100 евро за гориво сега взех сметките и ги гледам ,и реших да ги постна :
                              Около 1450 лева е горивото.
                              100GBP Insurance.
                              50 GBP платили да им направят Insurance че 2 дена не успяха!
                              20 GBP за гориво докато са обикаляли да гледат други джипки (аз ги пращах)
                              10 GBP масло.(за всеки случай)
                              80 GBP ферибот.
                              8 GBP лепенки за фаровете.
                              Първа винетка 14 GBP.
                              Втора винетка 9 GBP.
                              БГ винетка 32 GBP.
                              Всичко е около 750 лв + 1450 лв гориво става 2200 или 1100 евро.
                              Ама те ми казаха 1100 евро и аз затова ви подведох и много се извинявам.
                              Имам касова бележка за всяко нещо и за това реших да ги постна.

Коментар

Колега ака не е неудобно колко ти стъпи джипката със всичките тези "забавления " аз бачках в англия и си купиджипката от БГ
                                защото там съм навил около 300 мили и читав джип под 1500 паунда не намерих, та като удариш калема не е ли било по добре
                                ти да пообиколиш тук а в БГ и може би ще си по на далавера или поне няма да имаш тези ядове -отиваш гледаш и като ти хареса
                                купуваш в противен случай отиваш да гледаш друго ,и от опит разбрах че и англичаните се изучиха и почнаха да правят номера .
                                Това е мое мнение и не искам да ангажирам никого .Успех и дано нямаш повече проблеми и да му се нарадваш истински.
                                ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАРА БЪРЗО ,А НИЕ МОЖЕМ ДА МИНЕМ ОТКЪДЕТО СИ ИСКАМЕ
                                0888 967 109
                                0877 967 109

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X