Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно автомата - Паджеро II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Относно автомата - Паджеро II

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
    Не е ли възможно от кутията на Тони и въпросната развалена да се направи една работеща. Стига разбира се да са един модел
    Всичко е възможно.Моята на пред започна да не върви.За това я прибрах до вкъщи на зад.След консултация с мой приятел, който работи от 10г. в един голям сервиз за автомати (май най-големия в София),реших че е по-добре да си купя друга, и НЕ СЪЖАЛЯВАМ за избора.Имаше оферти от различни морги от порядъка на 700-1000лв., но явно има хора който работят във виетнамски донги.
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Тези дни правих от три две.....
      Сега се сетих че имаше предложение да ти я докарам, да я разглобиш с учебна цел. Ако още имаш мерак, мога да ти я докарам, че така ми се идва до прочутия гараж на Дядо че ми скърцат зъбите. Та един вид да не е само заради веселата част.
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
        Някои хора от тук ме познават и ще потвърдят това, което казвам. Купих Паджеро с убит автомат и го смених на двора.
        Колега от форума тогава дойде да ми помогне с вдигането. Ремонтът на самата кутия, естествено, не беше осъществен на тревата. От две се получи една работеща коректно. Та зная за какво става въпрос и не говоря наизуст. Това беше преди две години. Колата продължава да си работи, при това добре. Така че, ако обичаш спести си квалификациите по мой адрес. Оборудван гараж имам отскоро.
        Приемам забележката за препинателните знаци, но ако видиш от какво пиша...
        Колега, не става въпрос за теба за 34 пост- BRO.
        Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
        Grand 3.1TD
        0898 620 306 Стоян

Коментар

Извинявай
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнение
            Това ми звучи като.... нов бардак с стари к#рви.
            Не се сещам,кой сервиз ще се хване от два изпържени автомата да ти събере,
            коректно работеща автоматична кутия!Думата гаранция отпада отвсякяде...остава само паричките за труд..
            Примерно аз пари за новите к#рви нямам и си ползвам старите ...щото им знам мурафетите и на сервиз при майстор ходя само ако му знам името.Та ако имам две неработещи кутии ,ако трябва и на земята в хола ще ги разглобя и ще се пробвам да сглобя една работеща и чак когато се уверя ,че нямам избор ще си търся работеща с пазарлък за проба , а не с гаранция да им ставам редовен клиент.Пък недай си боже стане ,веднага сядам да изпия една бира за положения от мен труд и после два дена ше се тупам зад врата , що съм толкуз прос ,че не дадох едни 1000 гроша на някой да ми я оправи
            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
            Защото така ми харесва...
            Телефон: НЯМАМ
            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
              Сега се сетих че имаше предложение да ти я докарам, да я разглобиш с учебна цел. Ако още имаш мерак, мога да ти я докарам, че така ми се идва до прочутия гараж на Дядо че ми скърцат зъбите. Та един вид да не е само заради веселата част.
              Доре си дошъл, аз ще съм си в къщи през "празниците" и приемама гости (без вечерта на Нова година) от 11.00 до към 20.00ч......
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Здравейте, колеги.Може ли да се включа и аз по въпросите за автомата?Имам следния проблем.При студено време понякога от неотрална на директна не тръгва,като поработи малко на празен ход включва и няма никакви проблеми.възможно ли да е от филтъра който е сменен преди 2 години или нещо друго.Благодаря предварително и на всички ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X