Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно автомата - Паджеро II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Относно автомата - Паджеро II

Какви са причините за тези щети?
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от ge2e Преглед на мнение
      Здравей,

Нямам познания и гараж за да направия ремонта сам. Така че разход за труд ще има...
      В такъв случай, цената наистина става еднаква и в двата варианта, и може би си струва да си направиш един КАЧЕСТВЕН ремонт на твоята кутия.
      Въпросът е да откриеш ТОЧНИТЕ хора, които да го направят.
      Успех!

Коментар

Намерих същата кутияя като моята в автоморга - обявиха ми цена 700лв без право на отваряне.
        !
        Я звънни при този в Стара Загора, аз от там я взех за 350лв. и си работи идеално, дори човека каза ако не работи я сменя с друга.
        вярно това беше преди 2 години ма чак 700лв. айде нема нужда.
        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
        (А1+)
        О877ООО98О

Коментар

Колеги човекът каза че няма условия за свали качи Така че като вземе втора употреба кутия и се сложи после на другият ден стане нещо и да трябва да се сваля за да се заменя с друга Ще му излезе камила с рога А за сваляне и качване Мисля че са ти надули цената Питай и другаде Защото На ТРАКТОР ЮМЗ струва 300лв А няма да ти обяснявам че е 2 дена сваляне 3 дена качване Кви са тия цени 600лв бре

Коментар

Колега БРО, нещо не можах да те разбера( може би заради препинателните знаци или нещо друго), но аз за 350лв. си купих перфектна кутия и старата ми остана за продаване или подаряване(по мое усмотрение). Тя ако е писано камилата да е с рога, и нова от Япония да си поръча все си е тая. Аз казвам как си реших същия проблем, а всеки решава за себе си.

Поздрави!
            MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
            (А1+)
            О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
              Я звънни при този в Стара Загора, аз от там я взех за 350лв. и си работи идеално, дори човека каза ако не работи я сменя с друга.
              вярно това беше преди 2 години ма чак 700лв. айде нема нужда.
              Ще проверя човека от Стара Загора. Наистина ми се стори висока цената от 700лв с право на отваряне само на картера -
              http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1lqdji

Поздрави
              Toyota RAV4 III 2.2 D-4D 136 Hp
              Nissan Terrano II R20 2.7 TDi 125 Hp

Коментар

Първоначално публикуван от BRO Преглед на мнение
                Колеги човекът каза че няма условия за свали качи Така че като вземе втора употреба кутия и се сложи после на другият ден стане нещо и да трябва да се сваля за да се заменя с друга Ще му излезе камила с рога А за сваляне и качване Мисля че са ти надули цената Питай и другаде Защото На ТРАКТОР ЮМЗ струва 300лв А няма да ти обяснявам че е 2 дена сваляне 3 дена качване Кви са тия цени 600лв бре
                Ще проверявам цени навсякъде. Тогава ще започна да смятам какво да правя - ремонт на моята или смяна с втора у-ба.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                  Какви са причините за тези щети?
                  Кал, сняг...повече кал ...

Коментар

Не е ли възможно от кутията на Тони и въпросната развалена да се направи една работеща. Стига разбира се да са един модел
                    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                    Защото така ми харесва...
                    Телефон: НЯМАМ
                    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                      Не е ли възможно от кутията на Тони и въпросната развалена да се направи една работеща. Стига разбира се да са един модел
                      Това ми звучи като.... нов бардак с стари к#рви.
                      Не се сещам,кой сервиз ще се хване от два изпържени автомата да ти събере,
                      коректно работеща автоматична кутия!Думата гаранция отпада отвсякяде...остава само паричките за труд..

Коментар

Кал, сняг...повече кал ...
                        Не ми се вярва да е само от това. И моя и на доста колеги тук са видели доста зор, но още всичко си е на ред.
                        GSM 0877 08 99 19
                        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от Lacho Botev Преглед на мнение
                          Не се сещам,кой сервиз ще се хване от два изпържени автомата да ти събере, коректно работеща автоматична кутия! Думата гаранция отпада отвсякяде...остава само паричките за труд..
                          Тези дни правих от три две(42ЕрЕ на "Джип"). На човека му умрял автомата, и си взел от една морга....ама не работела, и си взел от друга морга още една ама "изпържена". Едната с "мастър рипеър кит", от другите подбор, имаше счупена притискателна зегерка, прегорели дискове, пропускащ семеринги, но стана.....
                          П.П. На другия въпрос - 600лв. за труд е в нормата.
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Употребявана работеща кутия може да вземеш от катастрофирал автомобил, който се продава на части. Иначе е риск. Сексът по качване и сваляне съм го правил в полеви условия и е възможен. На твое място бих я отворил за оглед и преценка струва ли си или се търси друга.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Предлагам да дойдеш при мен.Имам оставени четири джипа за ремонт.Избираш си един и го почваш-сваляш,ремонтираш,качваш/даваш гаранция от 6 месеца без ограничение на пробега/и аз ще ти платя много повече.В Българският език има и препинателни знаци-използвай ги!
                              Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                              Grand 3.1TD
                              0898 620 306 Стоян

Коментар

Някои хора от тук ме познават и ще потвърдят това, което казвам. Купих Паджеро с убит автомат и го смених на двора.
                                Колега от форума тогава дойде да ми помогне с вдигането. Ремонтът на самата кутия, естествено, не беше осъществен на тревата. От две се получи една работеща коректно. Та зная за какво става въпрос и не говоря наизуст. Това беше преди две години. Колата продължава да си работи, при това добре. Така че, ако обичаш спести си квалификациите по мой адрес. Оборудван гараж имам отскоро.
                                Приемам забележката за препинателните знаци, но ако видиш от какво пиша...
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X