Нямам познания и гараж за да направия ремонта сам. Така че разход за труд ще има...
В такъв случай, цената наистина става еднаква и в двата варианта, и може би си струва да си направиш един КАЧЕСТВЕН ремонт на твоята кутия.
Въпросът е да откриеш ТОЧНИТЕ хора, които да го направят.
Успех!
Намерих същата кутияя като моята в автоморга - обявиха ми цена 700лв без право на отваряне.
!
Я звънни при този в Стара Загора, аз от там я взех за 350лв. и си работи идеално, дори човека каза ако не работи я сменя с друга.
вярно това беше преди 2 години ма чак 700лв. айде нема нужда.
Колеги човекът каза че няма условия за свали качи Така че като вземе втора употреба кутия и се сложи после на другият ден стане нещо и да трябва да се сваля за да се заменя с друга Ще му излезе камила с рога А за сваляне и качване Мисля че са ти надули цената Питай и другаде Защото На ТРАКТОР ЮМЗ струва 300лв А няма да ти обяснявам че е 2 дена сваляне 3 дена качване Кви са тия цени 600лв бре
Колега БРО, нещо не можах да те разбера( може би заради препинателните знаци или нещо друго), но аз за 350лв. си купих перфектна кутия и старата ми остана за продаване или подаряване(по мое усмотрение). Тя ако е писано камилата да е с рога, и нова от Япония да си поръча все си е тая. Аз казвам как си реших същия проблем, а всеки решава за себе си.
Я звънни при този в Стара Загора, аз от там я взех за 350лв. и си работи идеално, дори човека каза ако не работи я сменя с друга.
вярно това беше преди 2 години ма чак 700лв. айде нема нужда.
Колеги човекът каза че няма условия за свали качи Така че като вземе втора употреба кутия и се сложи после на другият ден стане нещо и да трябва да се сваля за да се заменя с друга Ще му излезе камила с рога А за сваляне и качване Мисля че са ти надули цената Питай и другаде Защото На ТРАКТОР ЮМЗ струва 300лв А няма да ти обяснявам че е 2 дена сваляне 3 дена качване Кви са тия цени 600лв бре
Ще проверявам цени навсякъде. Тогава ще започна да смятам какво да правя - ремонт на моята или смяна с втора у-ба.
Поздрави
Toyota RAV4 III 2.2 D-4D 136 Hp
Nissan Terrano II R20 2.7 TDi 125 Hp
Не е ли възможно от кутията на Тони и въпросната развалена да се направи една работеща. Стига разбира се да са един модел
>>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
Защото така ми харесва...
Телефон: НЯМАМ
Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят
Не е ли възможно от кутията на Тони и въпросната развалена да се направи една работеща. Стига разбира се да са един модел
Това ми звучи като.... нов бардак с стари к#рви.
Не се сещам,кой сервиз ще се хване от два изпържени автомата да ти събере,
коректно работеща автоматична кутия!Думата гаранция отпада отвсякяде...остава само паричките за труд..
Не се сещам,кой сервиз ще се хване от два изпържени автомата да ти събере, коректно работеща автоматична кутия! Думата гаранция отпада отвсякяде...остава само паричките за труд..
Тези дни правих от три две(42ЕрЕ на "Джип"). На човека му умрял автомата, и си взел от една морга....ама не работела, и си взел от друга морга още една ама "изпържена". Едната с "мастър рипеър кит", от другите подбор, имаше счупена притискателна зегерка, прегорели дискове, пропускащ семеринги, но стана.....
П.П. На другия въпрос - 600лв. за труд е в нормата.
Употребявана работеща кутия може да вземеш от катастрофирал автомобил, който се продава на части. Иначе е риск. Сексът по качване и сваляне съм го правил в полеви условия и е възможен. На твое място бих я отворил за оглед и преценка струва ли си или се търси друга.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Предлагам да дойдеш при мен.Имам оставени четири джипа за ремонт.Избираш си един и го почваш-сваляш,ремонтираш,качваш/даваш гаранция от 6 месеца без ограничение на пробега/и аз ще ти платя много повече.В Българският език има и препинателни знаци-използвай ги!
Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Някои хора от тук ме познават и ще потвърдят това, което казвам. Купих Паджеро с убит автомат и го смених на двора.
Колега от форума тогава дойде да ми помогне с вдигането. Ремонтът на самата кутия, естествено, не беше осъществен на тревата. От две се получи една работеща коректно. Та зная за какво става въпрос и не говоря наизуст. Това беше преди две години. Колата продължава да си работи, при това добре. Така че, ако обичаш спести си квалификациите по мой адрес. Оборудван гараж имам отскоро.
Приемам забележката за препинателните знаци, но ако видиш от какво пиша...
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар