Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно автомата - Паджеро II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Относно автомата - Паджеро II

Ако не е проблем, качи снимки.
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
      Ако не е проблем, качи снимки.
      Ок. Утре(че сега вече съм на друга вълна) ще я измъкна от мазето, ще сваля картера и ще снимам.
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Позволих си да поровя малко из нета снощи за въпросното масло за автомата и се оказа ,че същото се предлагало с намаление в нашият форум ТУК под името CASTROL ATF DEX II MULTIVEHICLE, техн. данни са дато на ATF DEXRON II който го дават по документация .

nn: Надявам се, че и аз с нещо съм бил полезен
        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
        Защото така ми харесва...
        Телефон: НЯМАМ
        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Как да не си полезен бе колега Супер си А и другите колеги също Особенно ТОНИМОНТЕРО ще разглоби чак и картера за да го снима Тенкю Тони

Коментар

Здравейте,

Днес оставих Паджрото в сервиза. Сервиза е на околовръстното във Варна, над обръщача на 13-ката. Станислав е човека, занимават се основно с автомати. Още чакам да ми кажат какъв е проблема.
            Ще пиша като разбера диагнозата.

Поздрави
            Toyota RAV4 III 2.2 D-4D 136 Hp
            Nissan Terrano II R20 2.7 TDi 125 Hp

Коментар

Първоначално публикуван от BRO Преглед на мнение
              Как да не си полезен бе колега Супер си А и другите колеги също Особенно ТОНИМОНТЕРО ще разглоби чак и картера за да го снима Тенкю Тони
              Е ще го разглоби ама на. Днеска явно няма да е, дано на някой да не му зависи живота от това,че аз как забравям ще е пагубно.Утре първата работа ще ми е да го направя (ОБЕЩАВАМ). Извинявам се.
              (А1+)
              О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ge2e Преглед на мнение
                Здравейте,

Днес оставих Паджрото в сервиза. Сервиза е на околовръстното във Варна, над обръщача на 13-ката. Станислав е човека, занимават се основно с автомати. Още чакам да ми кажат какъв е проблема.
                Ще пиша като разбера диагнозата.

Поздрави
                Лоши новини за мен!
                Кутията е за ремонт. Според майстора - проблем с планетарен механизъм - редуктор (може повече от един).

Днес я вдигнаха на подемника и пробваха да превключват ръчно от планката, като елиминирет лоста и жилото. Резултата нулев.
                Каза ми да не я движа така, защото горят дисковете.

Факти от кутията:
                - лоста при положение P - ок, лек тласък напред;
                - лоста при положение R - без движение в задна посока, без тласък назад;
                - лоста при положение N - движение напред само на една предавка;
                - лоста при положение D - движение напред, сменя-изрежда предавките трудно;
                - лоста при положение 2 - движение напред само на една предавка;
                - лоста при положение L - движение напред само на една предавка;
                При положение P - няма празен ход,не вдига над 2500 оборота, все едно че е на скорост, постоянно под напрежение.

Ремонт :
                1. 600лв - труд за демонтаж, монтаж и работа по кутията;
                2. Части - 500-600лв пълен комплект дискове, уплътнения и т.н. или 300-600лв за кутия 2 у-ба;
                3. Масло - 30-40лв / литър

Давайте съвети, цени или други сервизи във Варна за да си сверя часовника, че подаръка за Коледа е солен!

Мерси предварително!

Коментар

Аз бих рискувал с друга кутия, втора ръка. Тези автомати се славят като абсолютно безпроблемни.
                  Според мен риска да попаднеш на скапана кутия е много малък. Освен това винаги има риск да не направят ремонта, както трябва.
                  При такава разлика в цената, аз не бих се чудил въобще, но все пак ти си решаваш.
                  Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
                    ....
                    При такава разлика в цената, аз не бих се чудил въобще, но все пак ти си решаваш.
                    ...
                    Къде казваш е разликата в цената?? Или смяташ, че си купуваш втора употреба за 300лв., не плащаш ремонта до тука (ако все пак нещо е правено де), монтираш новопридобитата сам (без да и сменяш и маслото)?

....
                    Ремонт :
                    2. Части - 500-600лв пълен комплект дискове, уплътнения и т.н. или 300-600лв за кутия 2 у-ба;

...
                    За разлика от 100, 200 лв. или никаква при този случай, аз не бих рискувал с втора употреба. Втора употреба си имаш и ти. Ремонтирай си твоята. Ама гледай да ти дадат гаранция за ремонта (по възможност в писмен вид де).
                    Поздрави.
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от radikyokushin Преглед на мнение
                      Аз бих рискувал с друга кутия, втора ръка. Тези автомати се славят като абсолютно безпроблемни.
                      Според мен риска да попаднеш на скапана кутия е много малък. Освен това винаги има риск да не направят ремонта, както трябва.
                      Успех!
                      Здравей,

Нямам познания и гараж за да направия ремонта сам. Така че разход за труд ще има - предложението до момента е 600лв без частите.
                      Нямам представа колко се движат в момента 2 у-ба кутии, но и аз се замислих над това. Но тук риска да си остана с две скапани кутии е по-голям.

Най-вероятно ще намеря сервиз, който да я свали и отвори и от там ще правя сметки как да продължа. Да попитам как ви се вижда цена от 600 лв за демонтаж, ремонт и монтаж на кутия?

Моля помагайте със сервизи за Варна.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                        Къде казваш е разликата в цената?? Или смяташ, че си купуваш втора употреба за 300лв., не плащаш ремонта до тука (ако все пак нещо е правено де), монтираш новопридобитата сам (без да и сменяш и маслото)?

За разлика от 100, 200 лв. или никаква при този случай, аз не бих рискувал с втора употреба. Втора употреба си имаш и ти. Ремонтирай си твоята. Ама гледай да ти дадат гаранция за ремонта (по възможност в писмен вид де).
                        Поздрави.
                        Здравей,

При тези стойности (разлика 100-200лв) наисина няма смисъл и се замислям за ремонт на моята кутия. Как ви се виждат цените за ремонт, гаранцията е устна и е в км.

Поздрави

Коментар

Колега направи си ремонт на кутията!
                          Евтиното винаги излиза скъпо,правих същата операция само, че на бензинов.
                          Първата кутия,която монтирах беше в пъти по-зле от щатната,втората я взех с уговорката да я върна при проблем...ми върнах я.
                          В крайна сметка правих ремонт на мойта.
                          Повярвай ми равносметката е неприятна.....като труда си е мой.

Коментар

Само свалянето и качването на кутията е сигурно поне половината от сумата за ремонта, така че ми се вижда нормална цената.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28122012414.jpg
Прегледи:1
Размер:96.6 КБ
ID:5437766Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28122012415.jpg
Размер:61.6 КБ
ID:5437767Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28122012416.jpg
Размер:67.8 КБ
ID:5437768Натиснете снимката за да я уголемите

Име:28122012418.jpg
Размер:97.4 КБ
ID:5437769
                              Това е въпросния филтър.Който всъщност е само една ситна метална цедка.
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Лоши новини за мен!
                                Кутията е за ремонт. Според майстора - проблем с планетарен механизъм - редуктор (може повече от един).

Днес я вдигнаха на подемника и пробваха да превключват ръчно от планката, като елиминирет лоста и жилото. Резултата нулев.
                                Каза ми да не я движа така, защото горят дисковете.

Факти от кутията:
                                - лоста при положение P - ок, лек тласък напред;
                                - лоста при положение R - без движение в задна посока, без тласък назад;
                                - лоста при положение N - движение напред само на една предавка;
                                - лоста при положение D - движение напред, сменя-изрежда предавките трудно;
                                - лоста при положение 2 - движение напред само на една предавка;
                                - лоста при положение L - движение напред само на една предавка;
                                При положение P - няма празен ход,не вдига над 2500 оборота, все едно че е на скорост, постоянно под напрежение.

Ремонт :

Давайте съвети, цени или други сервизи във Варна за да си сверя часовника, че подаръка за Коледа е солен!

Мерси предварително!
                                Неволята е голяма работа....

Намерих сервизи във Варна за автоматички кутии:
                                1. Цанко - http://www.midavto.com/ . Казват че е най-добрия в града. След нова година ще го посетя. 0896 747 171
                                2. доц. Стефан Стефанов - МЕИ Варна, сервиза се намира до тролейбусното депо. - 0887 627 089

Намерих същата кутияя като моята в автоморга - обявиха ми цена 700лв без право на отваряне. Мога да отворя само картера да огледам!?

От сервиза на Цанко по телефона, спрямо оплакванията ми също ми потвърдиха, че най-вероятно имам запалени дискове в кутията при което отделни пакети са се заварили заедно. Кутията без сваляне и отваряне няма да мине.

Ще му мисля след нова година.

Поздрави и безаварийна!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X