Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Това ли е начинът ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Това ли е начинът ?

И никой не се сеща,че аз ги произвеждам от каучук и комплекта тежи две кила и струва 70 лв.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      Става въпрос за осем втулки по около кило. В случая +8г ще му е най-малкия проблем.
      Тук кило, там две и аз вече съм с над 100кг по джипката.
      Ето моето бюджетно и леко решение Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:2
Размер:154.0 КБ
ID:5435347

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
        Тук кило, там две и аз вече съм с над 100кг по джипката.
        Ето моето бюджетно и леко решение [ATTACH=CONFIG]525250[/ATTACH]
        Щото само слагаш- а аз режа и хвърлям
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
          ....
          Ето моето бюджетно и леко решение
          Малко офф, ама с какво е мазано?
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Вземи му врътни и едни фланци от стомана, че да е удобен за котва на лебедка
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Вземи поне ги изтъни в средата. Да стане нещо като фланец. Няма смисъл от толкова желязо там. Никакъв.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Toлкова категорични мнения, че "що били от стомана", не трябва да се изказват. Спорили сме и друг път по тоя въпрос - на това място алуминиева втулка и стоманен болт не е добра комбинация. "Гумени", "полиамидни" и т.н. също.

Коментар

Е да де, ама за чий муе изобщо това? По-големи гуми от 33-ки няма да може да върти, а 33-ки влизат без разправия. Ако е кафеджийски лифт има резон ДА.
                  п.п.Ама може и да не съм прав за това дали може да ги върти, щот не разбрах какъв двигател е. Ама не вярвам все пак да се слагат по-големи гуми от 33-ки.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                    Малко офф, ама с какво е мазано?
                    Боди, от големите разфасовки, доста гъсто. Мисля около 40-50лв струваше. След това го разреждах с кореселин и мисля, че излязоха около 8-9флакона с идеална консистенция за пръскане/да не е на парцали/.

Боре, тя Витара олекотена достатъчно, какво да режа, че да изхвърля 100кг.

Коментар

В петък си ги взе от при мене и сега чакам да видя какво ще направят .
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Колега уточнявай Боди 888 или 999 Хората трябва да знаят Има гумиращо има и лйняно По принцип се пръска със спецялен пистолет шагренчето. А не се разрежда до толкова за обикновен пистолет

Коментар

Първоначално публикуван от BRO Преглед на мнение
                          Колега уточнявай Боди 888 или 999 Хората трябва да знаят Има гумиращо има и лйняно По принцип се пръска със спецялен пистолет шагренчето. А не се разрежда до толкова за обикновен пистолет
                          930 е черно , на битумна основа, 999 е бяло и е за фуги и заварки/много е здраво и еластично/ 950 е за пръскане, има го в три цвята- бял, сив, черен/ във вариант за пистолет и на спрей. Вариантите за пистолет са около 10лв бройката.
                          На сърбела майката му е чесането.
                          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Точно така е колегаКолегата писъл само Боди И който не знае човек бам в първият магазин И като си купи на битумна основа и намаже гледай сеир после Все едно е мазана с асвалт като едно време

Коментар

Първоначално публикуван от BRO Преглед на мнение
                              Все едно е мазана с асвалт като едно време
                              Че то като е на битумна основа осначава точно това - асфалт.

...иначе, в гуменото няма лошо, но трябва да е върху перфектно подготвена основа, без точица ръжда никъде. Иначе го запечатваш много добре, а то отдолу си работи.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Е то остава и въху ражда да го сложи някой Едно време тъпчиха дупките с весници и замазвахас асвалт Ама когато е за продан Сега вече има техникаааа матерялииии, а и хората вече не са будали

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X