Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800

Има вероятност и да е ГНП. В смисъл горивоподкачващата помпа да не смогва да осигури нужния дебит и затова да са монтирали тая допълнителна помпа. Откачи маркуча на излишното гориво и виж връща ли и колко. При всички случаи дебита на тая помпа е много по голям от необходимото количество за нормална работа на двигателя във всички режими. От там трябва да тече.
    После, за да илиминираш нехерметичност и в частност семеринг монтирай прозрачен маркуч. Но пак там, на обратката.
    Последно редактирано от Аndro 160; 14-08-12, 08:31.

Коментар

Re: От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800

Мистериата продължава вече 5 дни без никакви проблеми без да съм пипал нищо, само като запаля гледам малкия прозрачен филтър преди основния.

Коментар

Re: От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800

И до днес никакви проблеми, направо полудявам. Ще започне едрия ловен сезон и токава ще се прояви и ще му е.... май...
        Последно редактирано от marto; 21-08-12, 20:49.

Коментар

От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Това прилича на горублянско предпродажбено ТНТМ - колата има проблем с плътността на хранителната уредба и отнакъде бавно смуче въздух, затова пали зле. И пред джамбазина има два варианта:
          Вариант 1: да се оправи, ама най-вероятно е ГНП и трябва охарчване.
          Вариант 2: подкачваща помпа и проблемът задълго се прикрива.

Коментар

Мда, докато не напълни маслото с нафта и не задере мотора. Колегата с паджерото, пращай го да му уплътнят помпата както трябва и гледай, да са такива дето са я правили тая работа с такава помпа и преди. Да му уплътнят помпата както трябва !!!
            Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

От: Re: От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800

Първоначално публикуван от marto Преглед на мнение
              И до днес никакви проблеми, направо полудявам. Ще започне едрия ловен сезон и токава ще се прояви и ще му е.... май...
              Стига се мота бе човек! С Вени сме ти писали решението на проблема. За няма 5 лева и около 2 часа работа забравяш за проблема. Не е неврохирургическа операция все пак.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Re: От: Re: От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                Стига се мота бе човек! С Вени сме ти писали решението на проблема. За няма 5 лева и около 2 часа работа забравяш за проблема. Не е неврохирургическа операция все пак.
                Ясно, но като няма проблеми защо да се хващам, а и едва ли сам бих го направил.

Коментар

Re: От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Това прилича на горублянско предпродажбено ТНТМ - колата има проблем с плътността на хранителната уредба и отнакъде бавно смуче въздух, затова пали зле. И пред джамбазина има два варианта:
                  Вариант 1: да се оправи, ама най-вероятно е ГНП и трябва охарчване.
                  Вариант 2: подкачваща помпа и проблемът задълго се прикрива.
                  Не пали трудно, написъл съм по горе.

Коментар

Re: От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнение
                    Мда, докато не напълни маслото с нафта и не задере мотора. Колегата с паджерото, пращай го да му уплътнят помпата както трябва и гледай, да са такива дето са я правили тая работа с такава помпа и преди. Да му уплътнят помпата както трябва !!!
                    Ако е така не би ли трябвало да се покачва нивото на маслото,защото от както съм го сменил съм изминал коло 7 000 км. и си е постоянно на максимум, тоест не мисля че влиза нафта в маслото

Коментар

От: Re: От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Не пали трудно, написъл съм по горе.
                      Е как да пали по-трудно, като са сложили допълнителна ел. помпа?
                      Ако е така не би ли трябвало да се покачва нивото на маслото,защото от както съм го сменил съм изминал коло 7 000 км. и си е постоянно на максимум, тоест не мисля че влиза нафта в маслото
                      Помириши го маслото. Ама може и да не вкарва все пак.
                      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Вероятността да вкара нафта в маслото е малка освен ако семеринг-а на помпата не липсва , но за да е сложена тая помпа явно е имало нехерметичност по горивната система. А тази нехерметичност в 50% от случаите е от семеринг-а. Докато е топло времето няма да прави проблеми, но като захладнее ще започнат магарийте .
                        Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Re: От: Re: От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                          Е как да пали по-трудно, като са сложили допълнителна ел. помпа?

Помириши го маслото. Ама може и да не вкарва все пак.
                          По горе написъх, че демонтирах преди 2,3 седмици допълнителната нафтова ел. помпа.
                          От около седмица никави проблеми.

Коментар

Re: От: Re: От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Май ще карам така, докато не се покаже отново проблема и да го установя със сигурност какъв е.

Коментар

От: Re: От: Re: От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Колега marto , оправи ли проблема?
                              Аз имам същия. Джипа след 10 дни престой пали перфектно. След това ( не винаги обаче) върви известно време и като го изгася пали и след няколко секунди - 10 примерно угасва постепенно все едно му свършва нафтата.
                              След въртене на стартера яко - 2-3 пъти по 10-15 секунди пали и после върви нормално.
                              Чудя се какво да гледам... Сменени всички филтри и масло. Нафта в маслото няма. И в най-големия студ пали от раз!
                              Калин 0886 117877, Mercedes ML 270 cdi,Mercedes E250 CDI

Коментар

Да не ви прави проблем допълнително монтиран имобилайзер на алармата аз съм имал такъв проблем проверете и това.
                                Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X