Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Колеги здравейте, търсих доста из нета но отговор на моя въпрос не намерих, затова моля за съдействие. Въпросът ми е имате ли оригинално на Паджеро 2,8 ел. нафтова помпа, защото аз на моето имам такава монтирана непосредствено преди горивния филтър и имам съмнения че допълнително е слагана по начина по които са и опънати кабелите. Предварително благодаря на всички.

От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800

Я дай снимки, че стана интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
      Я дай снимки, че стана интересно.
      Ще снимам утре и ще кача.

Коментар

Първоначално публикуван от marto Преглед на мнение
        Ще снимам утре и ще кача.
        Утре или вдругиден е все тая. Аз оригинално такова животно не знам да има. Да не би да е за друго помпата (примерно, като за печка)? Ма качи някоя снимка де.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

От такова животно просто няма смисъл. Това ако е само и единствено да подава гориво към "съществената" помпа.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако е карано с олио е възможно да е монтиран допълнителен отоплител за горивото преди филтъра.
            www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
            0898777327

Коментар

Re: От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800

Не е за печка, няма нищо вързано след нея освен горивния филтър, след него е мех. нафтова помпа(ГНП) а след това дюзите. Утре ще я сваля и ще я снимам.

Коментар

Re: От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800

След като демонтирах въпросната ел.нафтова помпа се сблъсках със следния проблем:
                Джипа пали и върви перфектно,без никакви забележки, Но когато го оставя да престои повече от 10-11часа без да го паля,става следното: ставам сутрин паля джипа(от раз), и след около 1-3 мин. започва да прекъсва да пуши бяло и след около 30-40 сек. угасва, каточели няма нафта. Въртя на стартер веднъж или два пъти за по около 15 сек. с пълна газ и каточочели подкачва тогава гориво припуква и запалва и повече никакви проблеми. Моля помагайте какво може да е това. Аз мисля, че като го изгася нафтата по горивните маркучи започва да се връща към резервоара и така те се изпразват,сутрин като го запаля няма проблеми докато изхаби горивото от филтъра едновременно с това започва да засмуква гориво от резервоара но се получава една дупка (пълна с въздух) и затова започва да прекъсва и угасва и може би затова е била монтирана въпросната ел. горивна помпа. Някой ако се е сблъсквал с такъв проблем моля да сподели каква е причината, като държа да отбележа, че петна от нафта под джипа няма и затова мисля, че горивопроводите са наред, а и съм го оглеждал от долу не веднъж.
                Последно редактирано от marto; 12-08-12, 19:14.

Коментар

Познатия проблем със семеринг-а на ГНП-то.
                  Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнение
                    Познатия проблем със семеринг-а на ГНП-то.
                    Колега кажи нещо повече, това нищо не ми говори а и в търсачката нищо не намерих.

Коментар

Колега кажи нещо повече, това нищо не ми говори а и в търсачката нищо не намерих.
                      Ето тука съм описал терзанията ми по въпроса.

Успех!

Коментар

Veni 1, здравей аз проблем със сутрешно палене нямам, паля от раз, но в поеледствие при работа на празен ход от 1-3мин. на място притриса и угасва, а и ако стои помалко от 10-тина часа без да са пали проблеми никакви,което ме навежда на мисълта че системата от горивния фитър до ГНП е пълна с нафта и не е там проблема, ако греша кажи.

Коментар

От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Ами не знам.

Обаче!

Джипа ми освен трудното палене имаше навика и да гасне! След запалване, в движение, на тихи обороти - на кръстовище, или при връщане на газта - автоматик е.

Това гадно семерингче се оказва проблем при всички двигатели 4М40 и тоя проблем се решава за десетина години напред само със смяната му.

По-лекия път е поставянето на прозрачни маркучи, ама все си мисля, че ще имаш възможността да го подържиш тоя семеринг в ръка.

Успех.

Коментар

От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800

Благодаря за бързия отговор, ще пробвам като начало да сложа прозрачен малък горивен филтър преди основния и да видя като го оставя поне за 24 часа без да се пали, а след това като го запаля ще гледам какво става с нафтата в него, дали ще има момент в който ще свърши и ще влезне въздух.

Коментар

Veni 1, здравей аз проблем със сутрешно палене нямам, паля от раз, но в поеледствие при работа на празен ход от 1-3мин. на място притриса и угасва, а и ако стои помалко от 10-тина часа без да са пали проблеми никакви,което ме навежда на мисълта че системата от горивния фитър до ГНП е пълна с нафта и не е там проблема, ако греша кажи.
                              Я прочети и моите Терзания, па пак си помисли! Кеф ти от моята тема, кеф ти от темата на Вени ще се се ориентираш съвсем точно за решението.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X