Колеги здравейте, търсих доста из нета но отговор на моя въпрос не намерих, затова моля за съдействие. Въпросът ми е имате ли оригинално на Паджеро 2,8 ел. нафтова помпа, защото аз на моето имам такава монтирана непосредствено преди горивния филтър и имам съмнения че допълнително е слагана по начина по които са и опънати кабелите. Предварително благодаря на всички.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800
Свий
X
-
От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800
Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнениеЯ дай снимки, че стана интересно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от marto Преглед на мнениеЩе снимам утре и ще кача.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Re: От: Нафтова електрическа пмпа за Паджеро 2800
След като демонтирах въпросната ел.нафтова помпа се сблъсках със следния проблем:
Джипа пали и върви перфектно,без никакви забележки, Но когато го оставя да престои повече от 10-11часа без да го паля,става следното: ставам сутрин паля джипа(от раз), и след около 1-3 мин. започва да прекъсва да пуши бяло и след около 30-40 сек. угасва, каточели няма нафта. Въртя на стартер веднъж или два пъти за по около 15 сек. с пълна газ и каточочели подкачва тогава гориво припуква и запалва и повече никакви проблеми. Моля помагайте какво може да е това. Аз мисля, че като го изгася нафтата по горивните маркучи започва да се връща към резервоара и така те се изпразват,сутрин като го запаля няма проблеми докато изхаби горивото от филтъра едновременно с това започва да засмуква гориво от резервоара но се получава една дупка (пълна с въздух) и затова започва да прекъсва и угасва и може би затова е била монтирана въпросната ел. горивна помпа. Някой ако се е сблъсквал с такъв проблем моля да сподели каква е причината, като държа да отбележа, че петна от нафта под джипа няма и затова мисля, че горивопроводите са наред, а и съм го оглеждал от долу не веднъж.Последно редактирано от marto; 12-08-12, 19:14.
Коментар
-
Първоначално публикуван от batsasho1 Преглед на мнениеПознатия проблем със семеринг-а на ГНП-то.
Коментар
-
Veni 1, здравей аз проблем със сутрешно палене нямам, паля от раз, но в поеледствие при работа на празен ход от 1-3мин. на място притриса и угасва, а и ако стои помалко от 10-тина часа без да са пали проблеми никакви,което ме навежда на мисълта че системата от горивния фитър до ГНП е пълна с нафта и не е там проблема, ако греша кажи.
Коментар
-
От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800
Ами не знам.
Обаче!
Джипа ми освен трудното палене имаше навика и да гасне! След запалване, в движение, на тихи обороти - на кръстовище, или при връщане на газта - автоматик е.
Това гадно семерингче се оказва проблем при всички двигатели 4М40 и тоя проблем се решава за десетина години напред само със смяната му.
По-лекия път е поставянето на прозрачни маркучи, ама все си мисля, че ще имаш възможността да го подържиш тоя семеринг в ръка.
Успех.
Коментар
-
От: Нафтова електрическа помпа за Паджеро 2800
Благодаря за бързия отговор, ще пробвам като начало да сложа прозрачен малък горивен филтър преди основния и да видя като го оставя поне за 24 часа без да се пали, а след това като го запаля ще гледам какво става с нафтата в него, дали ще има момент в който ще свърши и ще влезне въздух.
Коментар
-
Първоначално публикуван от marto Преглед на мнениеVeni 1, здравей аз проблем със сутрешно палене нямам, паля от раз, но в поеледствие при работа на празен ход от 1-3мин. на място притриса и угасва, а и ако стои помалко от 10-тина часа без да са пали проблеми никакви,което ме навежда на мисълта че системата от горивния фитър до ГНП е пълна с нафта и не е там проблема, ако греша кажи.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар