Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Митсубиши Делика - Спейс Гиър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Митсубиши Делика - Спеис Геар

4х4 е, същата раздатка и скоросна кутия като на паджеро автомат. Мотора е същия 2.8, даже може и ходовата част да е същата ,няма да се учудя . Таблото е почти същото .Средната конзола кренометър , компас и волтметър . Не мога да излмисля къде да сложа манометъра на турбото,сега е между таблото и конзолата по средата ,стои на маркуча само върху таблото.Дайте идея.

Като го докарам в БГ на пролет може да ги наредим до някое паджеро и да сравняваме прилики и разлики
    Mitsubishi Delica Space Gear Exeed 2.8 auto, Super Select 4x4 96г Japan import

Коментар

То че е същата раздатката, като на Паджеро е ясно. Въпросът е дали е Супер Селект - аз лично се съмнявам, че то дори Паджеро Спорт много рядко е със СС, ама кой знае?!? Колко и какви положения имаш на лоста на раздатката?

Коментар

Това са позициите 2H, 4H, 4HLC, 4LLC . Последните две са бавни 4х4 но не знам какви са , едното е с блокаж на средния диференциал...
        П.П. прочетох ги в нета ,
        4HLC-4х4 бързи но с блокиран централен диференциал ,за сняг , кал , пясък.....
        4LLC -4х4 бавни с блокиран диференциал ....
        Последно редактирано от IVO-AIR; 27-01-12, 10:28.

Коментар

Първоначално публикуван от IVO-AIR Преглед на мнение
          Това са позициите 2H, 4H, 4HLC, 4LLC . Последните две са бавни 4х4 но не знам какви са , едното е с блокаж на средния диференциал...
          4HLC- 4х4 (бързи) с блокаж на междинен диференциал
          4LLC- 4х4 (бавни) с блокаж на междинен диференциал
          По подробно тук:
          Първоначално публикуван от Паджеровод
          Действие на системата "Супер селект"
          https://htftp.offroad-bulgaria.com/padjerovod/Documents/Mitsibushi Pajero-SuperSelect4WD.doc
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

И още нещо , моята няма круиз контрол ,и май всички спейс геар нямат . Паджеро има , всичките паджерота които съм карал от Англия са имали но круиза беше ограничен на 110км/ч,като дам газ дига повече но като върна газта пада на 110 и там стои това му беше мах-а.
            Моят километраж е само в километри но мисля че има монтирана платка преобразовател в мили ,няма деления за мили , на надписа КМ/Н на К-то има сложена черна лепенка ,Четох по англииските форуми че някои биле ограничени на 110км/ч , мисля като тръгвам за БГ да махна платката и да започне да показва КМ но ме претиснява дали ако я махна платката няма да се ограничи на 110 .докато не го направя няма как да знам предполагам

Коментар

Със Супер селект са.
              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Значи ще излезе много хубава кола,щом е и супер селект ...а манометъра можеш да си го сложиш на колоната на предното стъкло има си поставки за тези манометри и са много симпатични ...
                MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Я разучи по вашите форуми дали може да се сложи круиз на Деликата,че съм голям мераклия за такава екстра.Ако можеш и приблизителна цена

Коментар

Аз мисля щом е с супер селекта на паджерото ,може лесно да се свали от някоя джипка и да се монтира да деликата ...
                    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

И моята е Супер Селект без круиз.
                      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                        Я разучи по вашите форуми дали може да се сложи круиз на Деликата,че съм голям мераклия за такава екстра.Ако можеш и приблизителна цена
                        Потърси в гугъла MS 50 Waeco - бях си поставял такова нещо - от мерак - към 270 лева беше..
                        Поставих го - работеше - оказа се, че е много готино, ако се ползва редовно.
                        Аз не го използвах често..

Ако имаш някакви въпроси, давай смело.

Коментар

Първоначално публикуван от pahov Преглед на мнение
                          Е добре при мене П2 2,5 като влезе в обороти отива на 0,8 за момент и после става 0. Значи ли, че щом не държи 0,8 има нещо нередно/преди време спорих по този въпрос с приятел и настоявах, че според мен е редно след като турбото се развърти да държи налягане но не стигнахме да истината, после дойде зимата и остана така/
                          Ееее.....Никой не ми отговори. Не вярвам, че никой не знае. Поздрави.
                          MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                            Потърси в гугъла MS 50 Waeco - бях си поставял такова нещо - от мерак - към 270 лева беше..

Благодаря много.Почвам да проучвам въпроса защото много я ползвам на другите си коли.Моето е бензиново и с ръчни скорости,но мисля,че това едва ли от значение.Просто няма да превключва скоростите само.Остава да разбера с какво серво съм и готово.
                            Още веднъж благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

Това излиза на ебей за круиз контрол http://www.ebay.co.uk/itm/WAECO-Magi...#ht_1660wt_952

Коментар

Първоначално публикуван от pahov Преглед на мнение
                                Ееее.....Никой не ми отговори. Не вярвам, че никой не знае. Поздрави.
                                Колега аз не съм специалист но ако си върви добре джипката давай газ и това е .може манометъра да не е в час. Специалистите да кажат какво може да е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X