Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко тунинг.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малко тунинг.

А как почна да вози колега ,твърдо ли е ,по стабилен ли е ??
    MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
    MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Привет. .
      Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
      А как почна да вози колега ,твърдо ли е ,по стабилен ли е ??
      Колата започна да вози по-твърдо но според мен не прекалено. За стабилност предстоят проби.

Аз имам предни от Пасат и ще ги слагам (незнайно кога).

С предни пружини от какъвто и да е автомобил е под въпрос резултата. Просто предните са изчислени да носят непрекъснато тежестта на ДВГ. Днес понатегнах малко и торсионите. Ще покарам да поолегнат малко и ще ги регулирам допълнително. За момента резултата ме удовлетворява. Поздрави.
      MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Първоначално публикуван от pahov Преглед на мнение
        .....С предни пружини от какъвто и да е автомобил е под въпрос резултата. Просто предните са изчислени да носят непрекъснато тежестта на ДВГ......
        Наш колега но с еденица къса, сложи точно такива, но отряза една навивка.Аз мисля да не режа защото моето е дълго.Ако си намеря пружини от дълга Гега на разумна цена може и да си останат сираци тези.Четох че ставали и от бус Ситроен J5 предни.
        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
        (А1+)
        О877ООО98О

Коментар

Привет. Доста време мина без да съм писал в темата. Джипа от нея след 9 годишна вярна служба и основен проблем корозия бе продаден, служи около година на новия си стопанин и по настоящем е във вечните ловни полета. Семейството се сдоби още преди продажбата с друго Паджеро 2, дизел 2,5 с десен волан, автоматик, супер селект. Набор 1992, а по документ 2002. Вероятно през 2002 е внесен втора употреба на острова, друго обяснение нямам. Та значи дразня се нещо по колата да не работи както оригинално е заложено. В момента проблем са ми автоматичната антена и подгреване на филтъра за гориво. Антената се лекува с нов телескоп и зъбен гребен предлагащ се като резеравна част в китайски сайтове. По-голям проблем ми е подгряването на филтъра.

Накратко търся ел. схема, изглед на релето командващо погрева, място на заводсия му монтаж и външния му вид, както и номер, като резервна част. Подозирам, че релето при мен липсва. Изобщо всяка информация за системата, при какви условия се включва, тестването й и други подобни ще са полезни. Благодаря предварително. Поздрави.

Коментар

Никой ли не може да помогне?

Коментар

Абе Гьоре, ти да не си минал в тайните служби - що не каза вчера на пистата да го изумуваме....
              Е тука на прима виста има 10-тина кила схеми....

http://rasterburn.org/~tk/pajero/ELE...CAL_WIRING.pdf

Ако не ти свърши работа пиши в чичо гугъл нещо от сорта на: mitsubishi shogun (pajero) 2.5 tdi winter pack fuel filter heater electrical wiring
              и се нещо ще намериш....
              Ама нямам време по-сериозно да се зачета.... и е на английски.... ама к'вото мога ще помагам....
              Последно редактирано от Borizanov; 16-01-17, 16:26.
              Don't hunt IF you can't kill
              първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X