Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направи си сам - шнорхел за Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Направи си сам - шнорхел за Паджеро

Първоначално публикуван от h_service Преглед на мнение
    Здравей,
    Купих тръбата с колената,скоро ще се монтира,ето да видиш малко снимки на материала Ще правят дупката с биметална боркорона,както си му е реда.

[ATTACH=CONFIG]391073[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]391074[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391076[/ATTACH]
    Тва на трабант ли ще е?
    Щото така на око е фи 45?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Сега в момента се мислят някой неща,просто ти снимах тръбата да добиеш представа какво ще бъде положението.Иначе ще снимам всичко каквото те интересува...На смешно коментари не искам да отговарям!!!Имам си приказка отдавна с човека по тази тема..не се меси и не ме караи да си хабя клавиаатурата да отговарям на глупости

Коментар

Утре ще ти кажа каво е фи-то,защото знаеш,че ми го прави човек,аз не се занимавам много много,52 фи е,почти съм сигурен,но утре ще ти потвърдя!

Коментар

Утре ще ти кажа каво е фи-то,защото знаеш,че ми го прави човек,аз не се занимавам много много,52 фи е,почти съм сигурен,но утре ще ти потвърдя!
          С какъв двигател си?
          Щото вероятно и 52 е доста малко
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            С какъв двигател си?
            Щото вероятно и 52 е доста малко

Фито на тръбата е 54,неръждавейка,красива,готина и се връзва с ролбара и стъпенките на джипа.Този шнорхел се прави за красота и защото ми харесва и съм си го навил на пръста.Този шнорхел го права единствено само заради това-красота и да ми харесва на мен.Ако този дърак почти 20 годишен го вкарам в някакви води и т.н. бъди сигурен,че тази тръба ще е последното нещо,което ще ме спъси,защото ще изгърмят още 300 неща,които не са за под водата.Обяснявам ти го това,за да се спрат да се пишат някакви злобни коментари и т.н.Мотора е 3000 кубика,карам го само в града и пресечена местност,нямам никаква идея с тази дърта машина да ходя по чукарите и други местности!

Коментар

Фито на тръбата е 54,неръждавейка,красива,готина и се връзва с ролбара и стъпенките на джипа.Този шнорхел се прави за красота и защото ми харесва и съм си го навил на пръста.Този шнорхел го права единствено само заради това-красота и да ми харесва на мен.Ако този дърак почти 20 годишен го вкарам в някакви води и т.н. бъди сигурен,че тази тръба ще е последното нещо,което ще ме спъси,защото ще изгърмят още 300 неща,които не са за под водата.Обяснявам ти го това,за да се спрат да се пишат някакви злобни коментари и т.н.Мотора е 3000 кубика,карам го само в града и пресечена местност,нямам никаква идея с тази дърта машина да ходя по чукарите и други местности!
              Да, ясно красота, но като спре да върви тая кола щото няма въздух не се обаждай.
              И не, тръбата няма да те спЪси тва е ясно. Ма мунинга иска поне малко мислене освен само ядене.
              И не, коментарите не са злобни, а ти се дава безплатно акъл. Ма като не оценяваш - ваша воля.

Коментар

Фито на тръбата е 54,.......!
                Малко е, чуй Търтея! Дали ще минаваш през вода или не, моторът ще е еднокво стиснат за гърлото, еле пък на магистрала.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Е, то като е само за красота може и въобще да не се връзва към филтъра - да си стърчи само там...
                  Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                    Е, то като е само за красота може и въобще да не се връзва към филтъра - да си стърчи само там...

И 2 пвх тръби за ролков водач и едно 50см. въже с кука между тях.
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Тия дърти машини са много по надежни от новите пробвай и ще се убедиш в това
                      Pajero 2.8 tdi GLS къса база

Коментар

Що се хабите!
                        Щом колегата си го е навил на пръста, нека си го направи както на него му харесва.
                        И аз мисля, че на мотора ще му е трудно да "диша" през такава тръба, но...
                        Колега, освен това, дори и визуално ще останеш разочарован. Че е никелирана тръба, добре. Че ще се върже със стъпенките и ролбара, да. Но като погледнеш отдалеч джипката как изглежда, ще се убедиш че съм прав.
                        Аз моя го направих от 63мм и ми малее и се губи, а Ферозата е по-малка от Паджерото.
                        На мойта и стига въздуха, но е 1,6.
                        Ти си знаеш, де...
                        Ето и снимка:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06395.jpg
Прегледи:1
Размер:317.8 КБ
ID:5325411
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Вие го разбихте, човека.
                          Но сте прави за ВСИЧКО!
                          Дано се вслуша в съветите ви въпреки, че вече го е решил и е взел тръбите!
                          Иначе му пожелавам успех!

Коментар

Разбира се!
                            Аз също му пожелавам да стане така, както иска и м у харесва.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Разбира се!
                              Всичко ще стане перфектно и е измислено,ако се счупи джипа,ще си купя нов и ще го снимам да ви го покажа

Коментар

...............
                                Колега, освен това, дори и визуално ще останеш разочарован. ..........
                                Ъхъ, ш'е пие въздух със сламка.

Разбира се!
                                И аз му пожелавам, ама надали?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X