Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направи си сам - шнорхел за Паджеро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Направи си сам - шнорхел за Паджеро

Най-вероятно си и е точно.Да не е много голям тоя двигател? По тая логика за тоя двигател(най-вероятно)1.6 ако е малка тръбата, значи за 3.5 двигател трябва да е Ф150
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от martin_gr Преглед на мнение
      браво колега. радост за окото.мисля че си се справил страхотно и смятам да се възползавам от твоя опит и да си изработя и аз. само да ми остане малко свободно време.
      Пожелавам ти успех!
      Ако имаш нужда от помощ, пиши тук или звънни!

Коментар

Да съживим малко темата и да ви покажа како спретнах аз. Черна тръба ф-76/2.5мм и колена/ благодарение на Гаргата/
        Прикачени файлове
        GSM 0877 08 99 19
        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Дялан камък си ти, приятелю!!!
          От нищо - нещо.

Пробвай Пахероса във всички работни режими, за да си сигурен в отличния завършек на работата.
          Само да питам - колко кила е творбата? Че на бая ми мяза...

Коментар

Сериозна работа!

Коментар

Ми не е повече от 5 или 6 кг. 70 см тръба и 3 колена орязани. Той само влиза в калника и от там ще продължава с гофриран маркуч до кривката, която влиза към филтъра. Като го сваля за боядисване ще го снимам да видите колко кривки има.

Вени, какво имаш в предвид за режимите? Да очаквам ли някаква промяна в работата на мотора?
              Последно редактирано от barzashki; 27-04-13, 20:51. Причина: дописване
              GSM 0877 08 99 19

Коментар

Браво, Ице! Поздравления!

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                  Вени, какво имаш в предвид за режимите? Да очаквам ли някаква промяна в работата на мотора?
                  Абе малко малко ми се вижда ф-то на тръбата - да не вземе да не му стига въздуха?
                  Може и от снимките да е, наживо е друго.

Коментар

Моя водопровод е с диаметър 50 мм от тавана до филтъра и някаква промяна във вървенето не съм усетил (като сравнението го правя с предишния който беше 90мм и мадамите по светофарите се криеха зад него)
                    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                    Защото така ми харесва...
                    Телефон: НЯМАМ
                    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Шнорхел на 76 мм би трябвало да е идеален за този автомобил и да не му влошава работата , но 50 мм както колегата в горния пост е писал 100% пречи на добрата работа на двигателя пък дори и шофьора да не усеща това
                      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Ето го боядисан. И маркуча ми дойде днес. Утре ще е на мястото си.
                        Прикачени файлове
                        GSM 0877 08 99 19

Коментар

Здравейте колеги и аз да се похваля с моя шнорхел по модела на

radikyokushin -автора на темата и с благодарност на Борко Русе

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04094.jpg
Прегледи:1
Размер:150.7 КБ
ID:5485077Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC04118.jpg
Прегледи:1
Размер:147.0 КБ
ID:5485076
                          MITSUBISHI L200 2.5TDI, ГАЗ69 с 2.5tds,X5 - Тихомир Камарашев 0886841426

Коментар

Станало е много добре. Браво на вас. Изпихте ли каса лимонада ?
                            Не е ли малко висока гъбата?
                            Моят е така.
                            Прикачени файлове
                            GSM 0877 08 99 19

Коментар

Не е много висока така се вижда от снимката,на височината на тавана е.
                              Последно редактирано от mercedesss; 24-05-13, 18:20.
                              MITSUBISHI L200 2.5TDI, ГАЗ69 с 2.5tds,X5 - Тихомир Камарашев 0886841426

Коментар

Първоначално публикуван от mercedesss Преглед на мнение
                                Здравейте колеги и аз да се похваля с моя шнорхел по модела на

radikyokushin -автора на темата и с благодарност на Борко Русе

[ATTACH=CONFIG]586173[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]586172[/ATTACH]
                                Ти кажи кога ще го изпробваме в гората, че толкова лъскаво ми напомня на баничарка
                                На сърбела майката му е чесането.
                                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X