Обява

Свий
Няма добавени обяви.

откраднаха ми стоповете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: откраднаха ми стоповете

Първоначално публикуван от pahov Преглед на мнение
    Не ми се иска но май си е чиста истина - какъвто народа такава държавата и управлението.
    Това е единствената истина!!!
    Останалите приказки, че са ни виновни политиците, САЩ, Русия, Европейският Съюз, неблагоприятната подредба на планетите... са само за успокоение на собствената ни съвест. Нали все пак трябва да заспиваме вечер...
    Разбира се и тук не трябва да се обобщава!

Коментар

Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнение
      Говорих с познат застраховател и той каза да не се занимавам с глупости защото няма смисъл. Вариянта със стопове за ремарке го мислих даже намерих обаче стъклата на стопа стърчат извън бронята / и ще ги чупя лесно/ защото дълбочината е 4,5 см.
      Колега преди година брат ми имаше такова паджеро ще поровя в гаража да видя дали още седят стоповите той ги беше сменял един път ако ги намеря ще ти пиша Л.С. да дадеш адрес да ти ги пратя няма да са нови но поне ще са здрави и безплатни

П.С.Държавата никога няма да се обрави ,но надеждата всепак умира последна!
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!
      YAMAHA YZF426 '02; YAMAHA R6 '05

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        За тая работа е измислено понятието "рецидиф". И в редица държави с уж по-либерално законодателство от нашето, стигне ли се до предположение за рецидив, ти се разгонва фамилийката. В някои щати все още има правило - 3 престъпления (без значение какви) - голяма присъда, ако не и доживот. Демек, открадваш 3 коли, разбиваш 3 апартамента, причиняваш 3 катастрофи пиян - до живот. И мрънкащите против това (щото и такива има), могат да заповядат да поживеят в някое китно българско селце с мангали наблизо, примерно половин година, в която поне веднъж да си оставят собствеността за повече от 2 дни без надзор. Набързо ще им се изпарят тия виждания за живота.

Преди време си купих пратка от частно лице в UK. Заявих куриер, който трябваше да е на адреса примерно до 16:00. Пича чакал до 16:00, а после оставил пратката(на стойност примерно 500 кинта) пред вратата си, и куриера я взел. И ми вика "Оставих им пратката, а тия нефелници дошли чак към 16:45." А като го питах как разбра - "ми от камерата". Ква камера бре? "Има камери навсякъде. Има и такава, която хваща мойта врата. Влязох, погледнах и ги видях кога са дошки".

...пък да иде някой да краде там, ако му стиска. А не да ми излизат с "Сниманото от камери не важи в съда като доказателство". За какво ви са тогава?
        Хубаво правилно си написал ама Аз не жялая да става рецидив, а при първа проява каквото заслужил това. Сигурно и за щатите е вярно но някъде там в техния закон е записано кратко точно и ясно, за разлика от нашата действителност - пет човека едини същ текст да прочетат по пет начина могат да го изтълкуват. И да не се забравя най - голямата демокрация е полицейска държава, ама за пример я даваме, има ред. Може би целта е да няма ред, народа е казал - В мътни води най - големите риби се хващат.
        MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X