днес съзрях че някой се е обзавел с моите стопове . в момента на таблото свети лампата на АБС , идеи защо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
откраднаха ми стоповете
Свий
X
-
От: откраднаха ми стоповете
Еии гадове,тва са пак колеги ве,все джипери....аз за тва си тунинговах моите и ся никой не ги искаLZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнениеоткраднаха ми стоповете... идеи защо?
Коментар
-
Първоначално публикуван от belata Преглед на мнениеЕии гадове,тва са пак колеги ве,все джипери....аз за тва си тунинговах моите и ся никой не ги искаИздъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Застрахователите със сигурност няма да го признаят, щом няма увредени детайли.
Откраднаха на служебната ми кола катализатора и идваха, гледаха, снимаха, казаха че ще получа отказ.
Имам чувството, че напоследък се превръщаме в циганска държава, просто нещата си сменят собственика без институции да реагират.
Извинявам се за спама
Коментар
-
Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнение
днес съзрях че някой се е обзавел с моите стопове...
Аз пък вчера установих, че са ми откраднали компаса, който продавах в тази тема .
Е..си народа сме!!!!!!!
Да го бях подарил на някой, а то...
Коментар
-
Да много години на зад се връщаме ,засъжаление ,за моя радост на мен още нищо не са ми свалили от колата ,но на един колега с фронтера ,му свалиха стъкалцето на мигача на калника отстрани ,и то при една разходка ,пред един манастир ...MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар