Обява

Свий
Няма добавени обяви.

откраднаха ми стоповете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: откраднаха ми стоповете

Да не е било на гложенския манастир , там попа навремето имаше фронтера . Е преди да я запали .
    емил златков
    паджеро 2.5тд
    ве стром 650

Коментар

Кофти случка. Вчера съседа ми се оплака, че му дигнали мигача на леката кола, също Мицубиши. Чудеше се да се обажда ли в полицията. Казах му, че по-скоро от умрел писмо ще дочака. Нещата се случват като в казармата. Нищо не се губи - само сменя собственика си. Явно на някой му е дошло време за сдаване .
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от zemo Преглед на мнение
        Да не е било на гложенския манастир , там попа навремето имаше фронтера . Е преди да я запали .
        Ми незнам колега ,каде беше ,на кой манастир ,тук някаде Кюстендилско ,аз не бях тогава ...
        MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
        MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Ей, нямат свършване нещастниците. И тия, дето крадНат, и тия дето трябва да ги турят "на държавна издръжка".
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ми да нямат свършване ,а и полицията нищо не прави понякога ,случвало ми се ,в къщи влизат ,разбиват ....аз както си му е реда се обадих на полицията ,и какво ....два месеца писах обяснения ,кой ,какво ,каде ,като чели аз съм разбил и крал ....и накрая нищо не са намерили .
            А ако го хванеш този дето пипа и му се израдваш едно ххубаво ,после си виновен че си го пребил и ти ще си виновен ,абе България ...
            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Питай ме. И вкъщи са влизали. Таман 2 пъти. При това едните ги хванахме. Група мангалки, обикалящи уж за стари дрехи. Втория път бяха обърнали цялата къща и се разделих с фотоапарат и други подобни.

Ма, майната им на вещите. Чувствах дома си омърсен. Това е най-гадното. От полицията естествено - нищо. Само дето се хабих да пиша и да им копирам фактури и гаранционни карти. Все едно не си ги знаят кои са, ама нейсе!
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И да се хабим и да не се хабим това си е .... последно като ми откраднаха елетрожена от гаража през един малък прозорец ,аз вместо да го затворя (както изкаше баща ми )аз си го оставих както си е но сложих един (капан...не е капан за мечки илинещо подобно ,но аз така си го кръстих ,но си работи,и оставя много хубави следи по ръцете ,за цял живот ) и какво се случи ... точно след една седмица към 2-2.30 през ноща ,се хвана първия хубавец ,но добре че избяга ....и от тогава не съм видял да е влизано и до ден днешен си е така както преди ...

Коментар

То добре, ама и това не е решение. Ако опита да влезе дете, к'во правим?

Коментар

Няма как да влезе дете ,защото прозореца е на 2.50 метра от земята .Само трезво мислещ човек може да се качи ,който знае каде е тръгнал и закакво ...

Коментар

Офтопик, ама от милицията не чакайте чудеса. Хора на държавна работа, на смени с големи почивки, добри заплатки - нещо говори ли ви това?
                      Ако сте по-настоятелни даже могат да се обърнат срещу вас и да излязат с "умозаключението", че сами сте си разбивали, сами сте си крали стоповете, сами сте се били с бухалки по гърба...
                      Публикувайте отговор

Коментар

Мога да ти предложа временно решение, лошото,че при мен стана за постоянно - стопове за ремарке от битака струват 5 лева двата и се вмъкнаха в бронята на Ферозата. По спомен 7см.на 23 см, но си е играчка закрепването, тъй като са от мека пластмаса. Закрепваш отзад планка и става. Уплътнението им е никакво, трябва да се чистят често. Не ходи в полицията, защота застрахователите ,няма да платят - казват, че и Вие може да сте си ги свалили. Ял съм им дървото, а мотането по полицията е яко, па служебна бележка, такса в банката и пр.- СКАПАНА ДЪРЖАВА
                        Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Питай ме. И вкъщи са влизали. Таман 2 пъти. При това едните ги хванахме. Група мангалки, обикалящи уж за стари дрехи. Втория път бяха обърнали цялата къща и се разделих с фотоапарат и други подобни.

Ма, майната им на вещите. Чувствах дома си омърсен. Това е най-гадното. От полицията естествено - нищо. Само дето се хабих да пиша и да им копирам фактури и гаранционни карти. Все едно не си ги знаят кои са, ама нейсе!
                          Колега, това за полицията ми напомня за случай с мой съсед. Откраднаха му мотор, той отиде до полицията и си подаде жалба, след две седмици го викат , и той радостен " Сигурно са ми намерили мотора!!!". Но като се върна вика брат тия ми изгубили жалбата дето им я дадох в ръцете, та мотора ли ще намерят!?!
                          Това е положението.

Коментар

Говорих с познат застраховател и той каза да не се занимавам с глупости защото няма смисъл. Вариянта със стопове за ремарке го мислих даже намерих обаче стъклата на стопа стърчат извън бронята / и ще ги чупя лесно/ защото дълбочината е 4,5 см.
                            емил златков
                            паджеро 2.5тд
                            ве стром 650

Коментар

Съчувствам на колегата. Гадна работа. С 20 год. сме назад. И моето Паджеро нощува пред дома ми и всяка сутрин оглед/стрес/ така ли го оставих както го намирам. Няма ги идеалите дето ги имаше в училище, в обществото, а много често и в семейството. Не ми се иска но май си е чиста истина - какъвто народа такава държавата и управлението. Напрово доста често се чудя - как този Евросъюз се прецака та ни прие. Имам чувството, че не малка е българската заслуга за разпадането на бившия СССР. Както е тръгнало и Европата ще разтурим. Не на последно място да вметна, за пореден път ми прави впечатление, че всичко се поставя под общ знаменател. Всичката полиция лоша. Всички ли данъчни, лекари, зъболекари, митничари, горски и т.н. са един дол дренки? Вярно, всяко стадо има мърша ама чак цялото. Съгласно българското законодателство, сътворено от тези дето ние си ги избираме, стойността на нанесената щета при установен извършител на съответното деяние е определяща, грубо казано процес или административно наказание и само посочените противоправни деяния в НК са престъпления. Мен лично не ме интересува, че крадеца само ми е разбил входната врата на къщата и нищо не е харесал, ИНТЕРЕСУВА ме, че го е извършил, че в тази къща живея Аз и семейството ми, че тази собственост би трябвало да е неприкосновена но за съжаление това е действителността. Хваща ме яд. Имам още, за писане по темата но да не отегчавам.
                              MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Първоначално публикуван от pahov Преглед на мнение
                                Съчувствам на колегата. Гадна работа. С 20 год. сме назад. И моето Паджеро нощува пред дома ми и всяка сутрин оглед/стрес/ така ли го оставих както го намирам. Няма ги идеалите дето ги имаше в училище, в обществото, а много често и в семейството. Не ми се иска но май си е чиста истина - какъвто народа такава държавата и управлението. Напрово доста често се чудя - как този Евросъюз се прецака та ни прие. Имам чувството, че не малка е българската заслуга за разпадането на бившия СССР. Както е тръгнало и Европата ще разтурим. Не на последно място да вметна, за пореден път ми прави впечатление, че всичко се поставя под общ знаменател. Всичката полиция лоша. Всички ли данъчни, лекари, зъболекари, митничари, горски и т.н. са един дол дренки? Вярно, всяко стадо има мърша ама чак цялото. Съгласно българското законодателство, сътворено от тези дето ние си ги избираме, стойността на нанесената щета при установен извършител на съответното деяние е определяща, грубо казано процес или административно наказание и само посочените противоправни деяния в НК са престъпления. Мен лично не ме интересува, че крадеца само ми е разбил входната врата на къщата и нищо не е харесал, ИНТЕРЕСУВА ме, че го е извършил, че в тази къща живея Аз и семейството ми, че тази собственост би трябвало да е неприкосновена но за съжаление това е действителността. Хваща ме яд. Имам още, за писане по темата но да не отегчавам.
                                За тая работа е измислено понятието "рецидиф". И в редица държави с уж по-либерално законодателство от нашето, стигне ли се до предположение за рецидив, ти се разгонва фамилийката. В някои щати все още има правило - 3 престъпления (без значение какви) - голяма присъда, ако не и доживот. Демек, открадваш 3 коли, разбиваш 3 апартамента, причиняваш 3 катастрофи пиян - до живот. И мрънкащите против това (щото и такива има), могат да заповядат да поживеят в някое китно българско селце с мангали наблизо, примерно половин година, в която поне веднъж да си оставят собствеността за повече от 2 дни без надзор. Набързо ще им се изпарят тия виждания за живота.

Преди време си купих пратка от частно лице в UK. Заявих куриер, който трябваше да е на адреса примерно до 16:00. Пича чакал до 16:00, а после оставил пратката(на стойност примерно 500 кинта) пред вратата си, и куриера я взел. И ми вика "Оставих им пратката, а тия нефелници дошли чак към 16:45." А като го питах как разбра - "ми от камерата". Ква камера бре? "Има камери навсякъде. Има и такава, която хваща мойта врата. Влязох, погледнах и ги видях кога са дошки".

...пък да иде някой да краде там, ако му стиска. А не да ми излизат с "Сниманото от камери не важи в съда като доказателство". За какво ви са тогава?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X