Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лек тунинг на PAJERO 3.0 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лек тунинг на PAJERO 3.0 V6

Получи се страхотен ефект, повдигна се с 6см със сдвоените амове е просто с уникално пътно поведение по черен път при това с доста висока скорост всичко се получи идеално не без профисионалната подкрепата на OFF-ROAD сервиза на колегата Д. Дринков
    Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Моля за снимки!!! Много ми е интересно как се е получило и ориентировачна цена на занятието.
      GSM: 0898 554713
      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Снимки ще кача утре , а относно лифта излезе на доста нормална цена : амове (газови, двойно- действащи ) 8бр , от морга почти нови-120лв , пружини задни от 3.5 -100лв, фланци , ало нямаш офсетови джанти разбира се 200лв от Вромос, и труд на съвсем нормална цена -0899883765
        Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Това в кой град е?
          GSM: 0898 554713
          Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Първоначално публикуван от pH Преглед на мнение
            Това в кой град е?
            Някъде по морето. Приморско, ако не бъркам.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнение
              Снимки ще кача утре , а относно лифта излезе на доста нормална цена : амове (газови, двойно- действащи ) 8бр , от морга почти нови-120лв , пружини задни от 3.5 -100лв, фланци , ало нямаш офсетови джанти разбира се 200лв от Вромос, и труд на съвсем нормална цена -0899883765
              Да се надяваме ли на снимки или да го караме на фантазия ?
              www.4x4Trips.bg

Коментар

Ето ти ефект без амове и без фланци. Гумите са 32/11.5/15.На пътя и извън него перфектно.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:3
Размер:183.3 КБ
ID:5279434Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:2
Размер:175.4 КБ
ID:5279435

Коментар

Първоначално публикуван от krasitotkov Преглед на мнение
                  Ето ти ефект без амове и без фланци. Гумите са 32/11.5/15.На пътя и извън него перфектно.[ATTACH=CONFIG]333955[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]333956[/ATTACH]
                  Колега, за какъв ефект пишеш ?
                  Имам леки съмнения, че машината от снимките си има заводски бодилифт, както всички 3,5 бензинки и не би имала проблеми и нужда от повдигане дори и с 33" ки
                  Но в случая става дума за дублиране на амортисьорчетата и се надявам колегата пуснал темата да качи някоя снимка за да видя как е решил проблема с монтажа им

PS
                  само мога да вмъкна, че това от снимкитети ми е скромна мечта и благородно ти завиждам
                  www.4x4Trips.bg

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM1121.jpg
Прегледи:1
Размер:105.3 КБ
ID:5279559Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM1119.jpg
Размер:145.5 КБ
ID:5279558Натиснете снимката за да я уголемите

Име:HPIM1120.jpg
Размер:165.7 КБ
ID:5279557
                    по- подробни и качествени снимки немога да направя , а за ефекта от интервенцията може само да се разбере след пробване , поведението на джипа просто няма нищо общо с преди , относно това как е решен точно проблема може да каже само Дринков от оффроад сервиза в Приморско само знам че ъгъла под който се поставят е от изкл/чително значение за правилната им работа ,
                    Последно редактирано от михаил войнов 2; 23-05-11, 17:43.
                    Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнение
                      ... относно това как е решен точно проблема може да каже само Дринков от оффроад сервиза в Приморско само знам че ъгъла под който се поставят е от изключително значение за правилната им работа
                      Ако трябва да съм честен, точно това се надявах да видя, къде, с какви планки и под какъв ъгъл сте ги монтирали
                      www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                        Ако трябва да съм честен, точно това се надявах да видя, къде, с какви планки и под какъв ъгъл сте ги монтирали
                        Колега а ние в тия сервизи семки ли да чоплим или.
                        OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                        www.offroadprimorsko.com
                        0899883765

Коментар

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
                          Колега а ние в тия сервизи семки ли да чоплим или.
                          Прав си колега, но не на сметка да се вдигна от Пловдив до Приморско за да си сложа 4 допълнителни амортисьорчета, а и нали за това е форума да си помагаме, да споделяме пробите и грешките си за на не ги правят останалите. И можеш да бъдеш сигурен, че аз сам няма да се пробвам да си ги монтирам и пак услугите на някой твой колега със сервиз ще използвам
                          www.4x4Trips.bg

Коментар

Е все пак Приморско не е Лехчево например , палиш , идваш , правиш си един плажен уикенд и в неделя си тръгваш със спортна джипка. Иначе си прав за форума , но съм му обещал да не давам подробна информация все пак и Дринков си е прав за него си
                            Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                              Би трябвало амортисьорите да се монтират успоредно на оригиналните за да работят в една равнина (иначе се чупи). А това какви планки и къде се монтират май е въпрос на импровизция. Нищо лично към Д. Дринков, ама и аз не бих се дигнал от София до морето за тая работа.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Абе то е така, ама не баш
                                Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X