Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лек тунинг на PAJERO 3.0 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Лек тунинг на PAJERO 3.0 V6

Абе баш така си е, щото аз от тая тема не разбирам нищо освен, че трябва да рекламираме сервиза на Д. Дринков.

Щото почваме с въпрос и стойки защо не получаваме наготово отговор, а после казваме, че работата е страшна, ама трябва да се ходи до Приморско.
    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
      Абе баш така си е, щото аз от тая тема не разбирам нищо освен, че трябва да рекламираме сервиза на Д. Дринков.

Щото почваме с въпрос и стойки защо не получаваме наготово отговор, а после казваме, че работата е страшна, ама трябва да се ходи до Приморско.
      Ми да де така си е ,ние да не сме с по две леви ръце,можем и сами да се справим ,няма тепърва да измисляме топлата вода ,а да ходи човек чак до Приморско за едни амове ,каде му е смисъла ....
      MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
      MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение

Напълно съм съгласен!

Коментар

ми то и аз исках наготово хода на амовете но получих общо взето само остроумия , така че защо да давам по-подробна информция , а аконякой е толкова надъхан да си направи джипа да пише на лични за инфо
          Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Айдеее още един сръдльо. Ако няма да се издава държавна тайна, защо просто не направиш една снимка на окачването. Не е необходимо да обясняваш нищо. Който го интересува ще се ориентира.
            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от михаил войнов 2 Преглед на мнение
              ми то и аз исках наготово хода на амовете но получих общо взето само остроумия , така че защо да давам по-подробна информция , а аконякой е толкова надъхан да си направи джипа да пише на лични за инфо
              Колега, тук не е прието така да се действа. В 7ми пост сте получили линк към тема, в която са описани ходовете. Наготово.
              Тук не може само да се взима, трябва и да се дава. Ако нямате такава нагласа, мястото на темата е в коша.
              Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
                Колега, за какъв ефект пишеш ?
                Имам леки съмнения, че машината от снимките си има заводски бодилифт, както всички 3,5 бензинки и не би имала проблеми и нужда от повдигане дори и с 33" ки
                Но в случая става дума за дублиране на амортисьорчетата и се надявам колегата пуснал темата да качи някоя снимка за да видя как е решил проблема с монтажа им

PS
                само мога да вмъкна, че това от снимкитети ми е скромна мечта и благородно ти завиждам
                Братле понеже и двата джипа бяха известно време при мен мога със сигурност да твърдя че няма разлика в окачването.Дори тези гуми с джантите ги слагах на 2.8 и няма разлика.И двата са къса база.

Коментар

Първоначално публикуван от krasitotkov Преглед на мнение
                  Братле понеже и двата джипа бяха известно време при мен мога със сигурност да твърдя че няма разлика в окачването.Дори тези гуми с джантите ги слагах на 2.8 и няма разлика.И двата са къса база.
                  Между 3.5 и 2.8 наистина няма разлика, но между тях и 2.5 и 3.0 има със сигурност.
                  Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X