Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един ШОГУН

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Още един ШОГУН

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
    Откъде този лачен манометър?
    От лачен магазин за такива аксесоари. Магазина е в Плевен.
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
      От лачен магазин за такива аксесоари. Магазина е в Плевен.
      Колко коня качва
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Колко коня качва
        Абе Борко. Ти не помниш ли на Тетевен какво ми обяснява къде какво да пипам, но преди това да меря какво надува и до колко да го направя да надува турбината.
        GSM 0877 08 99 19

Коментар

Абе Борко. Ти не помниш ли на Тетевен какво ми обяснява къде какво да пипам, но преди това да меря какво надува и до колко да го направя да надува турбината.
          Помня бе, как да не помня това че съм стар не значи че съм изкуфял
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Супер е станала бронята, браво! Тръбите ти ли си ги сгъва, или ги дава някъде! Колко ли тежи, имаш ли предства!

Коментар

Първоначално публикуван от DJIGATA86 Преглед на мнение
              Супер е станала бронята, браво! Тръбите ти ли си ги сгъва, или ги дава някъде! Колко ли тежи, имаш ли предства!
              Булбара е правен от готови сгънати колена ф-60. Мисля,че не тежи повече от 25 кг. цялата броня.
              GSM 0877 08 99 19

Коментар

Днес покарах джипа и видях, че повече от 0.5 не надува турбината. До колко най максимално, но безопасно мога да го променя?
                GSM 0877 08 99 19

Коментар

Моята стига до 0.9-1.0 и няма грижи вече 20000км.
                  088пет722пет99
                  http://www.hydropompi.com/

Коментар

... До колко най максимално, но безопасно мога да го променя?
                    Виж Това. Според спецификацията 89 кРа. На стр. 15-2 от Тук.
                    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 06-11-12, 07:37. Причина: Явно не се виждаше
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

... До колко най максимално, но безопасно мога да го променя?
                      Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                      Моята стига до 0.9-1.0 и няма грижи вече 20000км.
                      Моята също е настроена до 1.0 bar. При настройката бях я поотпуснал малко и на 1.15 bar се отвори предпазния клапан, затова си я върнах обратно до 1.0 bar. Така, че не се притеснявайте, този предпазен клапан е сложен именно за това, да предпазва
                      HONDA CR-V RD1 126 hp Auto JDM
                      Mitsubishi Pajero 2.5 intercooler turbo EX

Коментар

Здравейте момчета, Днес най накрая намерих малко време да се позанимавам малко с джипа и най вече да си увелича надуването на турбината. Направих както ми обясни и показа Борко, а именно подложих по една гайка М10 на ЕГР, ако не се бъркам нещо. След пробата уреда показа 0,9. Пуснах и още 1/4 оборот метан и пак проба-няма да пропушва и тръгна да се ускорява още по бързо. Даже на един десен завой, като тръгнах от светофара, като го настъпих хубаво, задна дясна гума така се развъртя яко, че виждах как хвърчат парченца асвалт. . Шегата на страни, но усещам голяма разлика от преди. Представям си ако надува малко над 1 атм.
                        GSM 0877 08 99 19

Коментар

....... Представям си ако надува малко над 1 атм.
                          Не си представяй. Просто недей да го правиш. Теорията е дълга....
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Мен ме нямаше дълго време и съм поизпуснал малко от темите нооо .....И аз да те предупредя ,поне с турбините съм на Ти .... недей да вдигаш много защото ще счупиш мотора ...колкото вдигаш налягането толкова трябва да вдигаш и горивото иначе обеднява горивната смес .... само това ще ти кажа иначе е много за писане ,много дълга тема само за на ...
                            Успех с джипката
                            MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
                            MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                              колкото вдигаш налягането толкова трябва да вдигаш и горивото иначе обеднява горивната смес .... само това ще ти кажа
                              Успех с джипката
                              Краси, аз му подадох още малко метан. Нали си е гориво.
                              GSM 0877 08 99 19

Коментар

Здравейте, извинявам се, че питам в темата на колегата, но май ще е полезно не само за мен а и за него...Та моето паджеро 2 , 4D56 също не вървеше и установих, че турборо не надува достатъчно. Регулирах привода на актуатора, но не постигнах ефект, със шайби също защото идват къси болтовете... та сложих един регулатор на налягането. Сега съм го регулирал да надува около 1бар или много малко отгоре. Джипа напрово се съживи неочаквано. Кажете нещо повече за обогатяването на сместа, от болтчето на помпата ли става и малко инфо като цяло. Питам защото наскоро си оправих аванса, но като подам рязко пълна газ и едва изпушва, почти незабелижимо! Имам друг дизелов автомобил и като му дам да яде си пуши по видимо. Притеснявам се, че му идва бедна сместа и да не стане беля, особенно сега след като коригирах турбото!?
                                Първоначално публикуван от Красимир Гошев Преглед на мнение
                                Мен ме нямаше дълго време и съм поизпуснал малко от темите нооо .....И аз да те предупредя ,поне с турбините съм на Ти .... недей да вдигаш много защото ще счупиш мотора ...колкото вдигаш налягането толкова трябва да вдигаш и горивото иначе обеднява горивната смес .... само това ще ти кажа иначе е много за писане ,много дълга тема само за на ...
                                Успех с джипката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X