От: Откъде да купуваме нови части за Г-КЛАСА?
GENERAL RICAMBI, GKN, Loebro, бобро, кигЧо. Имам чувство, че само надписите са различни. Къде ли ги набиват?
Цецо, я снимай едно от твойте старите, да видиме как изглежда.
					GENERAL RICAMBI, GKN, Loebro, бобро, кигЧо. Имам чувство, че само надписите са различни. Къде ли ги набиват?
Цецо, я снимай едно от твойте старите, да видиме как изглежда.

,оказа се доста навътре в "материята" за нашите красавици ,пичагата извади каре с маншон пълен комплект от рафта и няма "чакай да го взема от склада"
,оказа се доста навътре в "материята" за нашите красавици ,пичагата извади каре с маншон пълен комплект от рафта и няма "чакай да го взема от склада" ,"ще ти поръчам"
 ,"ще ти поръчам" ...показаха ми и сертификат на LOBRO . Каретата изглеждат много истински,закалката от вътрешната страна към сепаратора където са "съчмите" е много добра,според мен си личи,че е заводско и не е рециклирано .Купих две на цена всяко по 375 лв. с ДДС !!! Това разбира се е цена като за Форума ни защото той има уговорка с Г-н Дражев за по-ниски цени от продажните . Специални благодарности към Г-н Дражев за всичко което прави за нас !!!
...показаха ми и сертификат на LOBRO . Каретата изглеждат много истински,закалката от вътрешната страна към сепаратора където са "съчмите" е много добра,според мен си личи,че е заводско и не е рециклирано .Купих две на цена всяко по 375 лв. с ДДС !!! Това разбира се е цена като за Форума ни защото той има уговорка с Г-н Дражев за по-ниски цени от продажните . Специални благодарности към Г-н Дражев за всичко което прави за нас !!! ) не ме излъга,че първата линия на холдинга GKN е LOBRO и след това е SPIDAN . Ама както и да е....ще покараме и ще разберем...!
) не ме излъга,че първата линия на холдинга GKN е LOBRO и след това е SPIDAN . Ама както и да е....ще покараме и ще разберем...!

Коментар