Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes G-class

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Mercedes G-class

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
    Темата съм я чел -почти нищо конкретно !
    Все пак си е В 8 Лично аз имах късмет,че го карах в САЩ и то 07/08 ма Тогава бензина си беше без пари
    Нищо конкретно Колега,щото засега се отказах от проекта.Прекалено много въпросителни има,ако всичко ми се изясни може да го подновя.Двигателя и скоростната кутия си стоят,нито ядат,нито пият.Поздрави.
    ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
    Г 230Е
    Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
      Нищо конкретно Колега,щото засега се отказах от проекта.Прекалено много въпросителни има,ако всичко ми се изясни може да го подновя.Двигателя и скоростната кутия си стоят,нито ядат,нито пият.Поздрави.
      Не съм искал да обидя темата ти За мен Мерцедеса трябва да е с двигател от същата марка Всичко друго ми изглежда като изневяра към марката !!!

Коментар

Първоначално публикуван от NlGHTMARE Преглед на мнение
        Не съм искал да обидя темата ти За мен Мерцедеса трябва да е с двигател от същата марка Всичко друго ми изглежда като изневяра към марката !!!
        +10
        ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
        Г 230Е
        Г 500 0887 390 703

Коментар

хммм аз пък след разочарованието на тема Тойота/нагледах се на няколко кочини/ се запалих на тема G300 бензин 170 коня с три блокажа дълга база!!Ама ръчка или автомат.....за детевоз май ще е е се едно?
          driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
            хммм аз пък след разочарованието на тема Тойота/нагледах се на няколко кочини/ се запалих на тема G300 бензин 170 коня с три блокажа дълга база!!Ама ръчка или автомат.....за детевоз май ще е е се едно?

Ако ти изпадне 320 по-добре,а за рьчката или автото ти сам си прецени,аз сьм за автомата ако няма да се навирам в гората.Като те знам тебе обаче...........вземи си рьчка.М103 гори колко ГАЗка,сметни го и това.

За мотора и аз сьм сьгласян до някьде,като ще е мерник и под капака да е такьв.Ако е скопен дизел обаче или як от ммммм Баварец / пупупупупу / то по-добре Бавареца па няма да му вдигам капака на публично място.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Ако ти изпадне 320 по-добре,а за рьчката или автото ти сам си прецени,аз сьм за автомата ако няма да се навирам в гората.Като те знам тебе обаче...........вземи си рьчка.М103 гори колко ГАЗка,сметни го и това.

За мотора и аз сьм сьгласян до някьде,като ще е мерник и под капака да е такьв.Ако е скопен дизел обаче или як от ммммм Баварец / пупупупупу / то по-добре Бавареца па няма да му вдигам капака на публично място.
              то ясно ама за 320ка няма да ми стигне "въздуха" бе за коледа ще трябва да си прибера нещо в гаража...че той 10 метра дълъг и си седи един такъв празееен и си викам с Тойота няма да те напълня ама я една Гега....то като ще е х,й то поне да е рощав

Аза гората.... ми кво ще карам след 5 години като утрепя Нисаня ...някой SUV ли..?То сега под предтекст че ще е детевоз...пък после....я едно лифтче че нещо нисичък.хммм и лилибедка трябва че може да вадим някого...ейй ти и 31ците нещо малеят я едни 33 ки....та докато се стигне до клетката и радиатора отзад!
              То грехота истинските жипки да не влизат в гората....а той и автомата ще се справи

Коментар

....а той и автомата ще се справи

Темата е от 2005,все ще издьржи още 5 години и пак ще си говорим кое е добре за гората и твоето каране

290 дизел ку ти падни цакай,а ако не..........лесно се турбинира М103 и то до над 450 коня ма друга тема тва
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Споделям тая концепция! 3.5 от БМВ не е излагация за марката.... мисля!

П.П. Скоро ще разберем какво мисли Тенев...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Темата е от 2005,все ще издьржи още 5 години и пак ще си говорим кое е добре за гората и твоето каране

290 дизел ку ти падни цакай,а ако не..........лесно се турбинира М103 и то до над 450 коня ма друга тема тва
                    А на Mercedes-Benz G 300 D (GD) с 113 коня сякаш са му маленко на тез два тона....или греша?А какъв му е въртящия момент на такъв дизелак?

Коментар

Винаги са му малко,твоите на Патрола и те някьде там бяха и Патрула е сьщата категория.
                      Е ги долу Мерниците,кликай година,скролвай за модел и му рови данните.Това което дават селско е верно,вече градско колко е ти зависи от градското.

http://www.automobile-catalog.com/li...edes-benz.html
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Аз лично съм за дизел!Бих избрал 2.9 Досега не съм чувал някой,някъде да каже лошо за него!(вкл. и Бенцбосс) За кутията аз бих предпочел автомат (за всекидневна употреба/бебевоз-задължително) Доколкото знам от колеги за хард оффроад предпочитат ръчна кутия(аз не мога да дам компетентно мнение), но съм виждал двете Гта на балканстар да се справят отлично с автоматици( преди няколко години на състезание в с.Шкорпиловци)Според мен проблем може да има ако се кара с кути която не е оригинално от Г тъй като няма 1ва/2б/лоу предавка!(мое мнение)Ако някой обясни от къде идва проблема с автоматите ще се радвамда прочета! Поздрави!
                        Последно редактирано от NlGHTMARE; 08-12-12, 13:17.

Коментар

Автоматиците на Мерцедес са пословично здрави и ако няма да се кара хард в гората мисля са добър избор, но... трябват кончета. Колкото повече, толкова повече Карал съм W463 3.5 турбо дизел с автомат и определено не ми хареса. По мое мнение за да изпиташ удоволствие от автоматик си трябват някъде около 100 к.с. на тон желязо. А за мотора 2,9 стария дизел без турбо (602,940) - здрав, непретенциозен, икономичен и муден. Карам късо Г с този двигател и ръчни скорости вече 4 години. С 31-ци се справя горе-долу, но види ли изкачване - мъка, а с 32-ки е мъртъв. За дълга база, автоматик става само 2,9 турбо дизел, има го в Спринтер и W210, чудесен мотор, с не много коне, но добър въртящ момент и тяга в ниските. Е, малко двигателна електроника/помпа, турбо/ има, но не е кой знае колко проблемна.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanZ Преглед на мнение
                            Автоматиците на Мерцедес са пословично здрави и ако няма да се кара хард в гората мисля са добър избор, но... трябват кончета. Колкото повече, толкова повече Карал съм W463 3.5 турбо дизел с автомат и определено не ми хареса. По мое мнение за да изпиташ удоволствие от автоматик си трябват някъде около 100 к.с. на тон желязо. А за мотора 2,9 стария дизел без турбо (602,940) - здрав, непретенциозен, икономичен и муден. Карам късо Г с този двигател и ръчни скорости вече 4 години. С 31-ци се справя горе-долу, но види ли изкачване - мъка, а с 32-ки е мъртъв. За дълга база, автоматик става само 2,9 турбо дизел, има го в Спринтер и W210, чудесен мотор, с не много коне, но добър въртящ момент и тяга в ниските. Е, малко двигателна електроника/помпа, турбо/ има, но не е кой знае колко проблемна.
                            за това оглеждам за G300 бензин 170 коня с три блокажа дълга база!!

Коментар

Такова съм карал за малко, само че къса база. Не ми хареса как върви и ако наистина гори колкото казват не си струва. По-добре 320 бензин или 300 турбо дизел 24 клапана - намират се и на по-прилични пари.

Коментар

power 125 kW / 168 hp / 170 PS ( ECE ) / 5500 and 235 Nm / 173 lb-ft / 4500 of torque.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X