Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем със мерцедес 102 мотор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем със мерцедес 102 мотор

Първият път сам си я правих колата защото смяна на гарнитура на глава не е толкова голяма философия, но после като не можах дая запаля я давах на маистор и тои нищо не направи само дето ме кара да сменям половината части по мотора.Естествено си зех колата отново неработеща и накрая сам си я направих, проблема се оказа че арабина на козлодуй ми е дал грещна гарнитура за всмукателните колектори, тоя мотор бил с 3 вида гарнитури и затова като я сложих трети цилиндър не работеше а точно там е смукала колата яко въздух и дефакто е работела на 3 цилиндара.След като смених гарнитурата със правилната мотора от първото чукване на стартера запали,имам един въпрос към вас на колко милиметра да причукам свещите на 102 мотор колата работи на газ?
    0 8 76 36 8 542

Коментар

Е братче ти ме остави без думи. Аз бех до тука.
      Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
      http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
      http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
        Е братче ти ме остави без думи. Аз бех до тука.
        Не дей така бе човек.От много време около "Мерцедес" темата не е била толкова интересна.
        --------------------------------------------------------------
        Ал. Иванов
        +359888561561

Коментар

Митко .... не се прави на ударен .... на момчето му се "чука", а ти му секна мерака .....!
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ташак си правят с теб щото знаят какво обикновенно иска един Мерцедес.С чукане на свещи уплаши половината форум,да знаеш де,да не се чудиш що ти бягат
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Без думи.
              Изби рибата

Коментар

Започнах да чета темата с интерес и с всеки следващ пост на "изстрадалия" колега настроенито ми се вдига .
                Учудвам се обаче на едно нещо : свидетел съм на факта в не малко случаи , в които модераторите " надушват " момента когато темата тръгва към кошчето , или когато повдигналия въпроса почва да си прави ... подимпийчване с аудиторията ( ако мога така да се изразя модерно).
                В случая обаче и модераторите са хващат на кукичката на ...клапана ...
                . Иначе казано : Няма ли кой ? Време е за катинара.
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  .
                  . Иначе казано : Няма ли кой ? Време е за катинара.
                  Не още.
                  Последно редактирано от митко; 25-11-09, 04:17. Причина: Покупко-продажбите са другаде.
                  Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Абе и аз чета, ма нещо не разбирам баш... Може колегата да е имал предвид "милиметра" като дименсия, т.е. да му се отговори да ги причука на 0,4 милиметра, примерно...
                    Въобще, какъв е смисъла някой да задава измислени въпроси (проблеми), че не мога да зацепя...?
                    Без блокажи си за никъде. :D
                    Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X