Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на пружини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Смяна на пружини

има много интересни предложения
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Аз от СУПЛЕКСА съм доволен - замалко да се засила да купувам скъпи ама добре че има кой да ме светне навреме - имам да го черпа

Коментар

карам SUPLECHSA вече цяла седмица,повдигна ми задницата и направи добра визия.По никакъв начин не влуши возията а и в чукарите са добре.Друг е въпроса колко ще издържат.Все пак не са Оригинални.

Коментар

Кога ще омекнат никой не знае ама зе сега са добре - 2 месеца почти. Сега обаче проблема ми е друг - сигурно трябва да сменям и амортисьори.... че друса много. Не се люлее и досега мислех че са читави.....

Коментар

колега, какво ще кажеш да следим пружините и всеки месец тук да даваме на кратко за състоянието им,та ако има нещо да няма и други скочили в огъня.Само едно въпросче.Пружините които си взел как изглеждат изтъняват ли в двата края или дебелината е еднаква по цялата дължина?

Коментар

ето снимка на старите пружини и новите които сложих
              Прикачени файлове

Коментар

Здрасти, еднаква е дебелината по цялата дължина на пружината. Така ли е и при тебе? Може да мериме секи месец ама трябва да е на едно и също място, че малко да е различен наклона и грешката при мерене е голяма.

Коментар

Сега видях стимката! и мойте са такива, ама ми ги сменяха в сервиз и не можах да ги сложа една до друга.

Коментар

да само така ще бъдем точни.По на пред Вальо е снимал как е измервал.Аз измерих при мен по същият начин от средата на колелото до долната част на гумената лаисна - 0,665cm.,може и до началото на калника но ми се видя малко неточно.Сменил съм само задните пружини.Най-интересното е че и той е сложил същите пружини но са му изпратили с изтънени краища как то са оригиналните.Пита се има ли уловка тук някъде!

Коментар

Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение
                      да само така ще бъдем точни.По на пред Вальо е снимал как е измервал.Аз измерих при мен по същият начин от средата на колелото до долната част на гумената лаисна - 0,665cm.,може и до началото на калника но ми се видя малко неточно.Сменил съм само задните пружини.Най-интересното е че и той е сложил същите пружини но са му изпратили с изтънени краища как то са оригиналните.Пита се има ли уловка тук някъде!
                      Момчета, и аз си купих пружини "Суплекс" от Козлодуй и Раковска, като 160лв струваха обикновените а 250лв усилените/комплекта/.Аз се бях насочил към обикновените, но като отидох ми донесоха едни и ми казаха 247лв. Аз бая се позамислих , но си казах в крайна сметка щом тези си ми донесъл - взимам ги! Момчето ми обясни , че тези са усилени и сечението им е еднакво навсякъде, докато на обикновените двата краища са по-тънки. Смени ми ги един приятел и сега съм щастлив - Г-то се вдигна и изглжда като истинско, возията и стабилността се подобриха- доволен съм , но да видим до кога , минал съм едва 200 км - 80% от които офф роуд.
                      I want out !!!

Коментар

и аз съм със същите,за сега съм доволен но всеки месец ги замервам да видим колко време ще е така наперена джипката ми

Коментар

Нещо пак ни е...ат. Едните са различно дебели и са малко по дебели от оригиналните. На снимката горе се вижда. Другите са еднакво дебели. Да ги следиме по отделно. Мойте са различно дебели на 5 месеца, не са мръднали.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                            Здрасти, еднаква е дебелината по цялата дължина на пружината. ..
                            Не е еднаква, гладай внимателно. В двата края новата има защитни шлаухи, те лъжат окото.
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Започна се.От дясна страна 5мм. по на долу.Нямам идея как може да се получи.

Коментар

Мери до средата на главините от двете страни и смятай на половина, да нямаш спаднала гума.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X