карам SUPLECHSA вече цяла седмица,повдигна ми задницата и направи добра визия.По никакъв начин не влуши возията а и в чукарите са добре.Друг е въпроса колко ще издържат.Все пак не са Оригинални.
Кога ще омекнат никой не знае ама зе сега са добре - 2 месеца почти. Сега обаче проблема ми е друг - сигурно трябва да сменям и амортисьори.... че друса много. Не се люлее и досега мислех че са читави.....
колега, какво ще кажеш да следим пружините и всеки месец тук да даваме на кратко за състоянието им,та ако има нещо да няма и други скочили в огъня.Само едно въпросче.Пружините които си взел как изглеждат изтъняват ли в двата края или дебелината е еднаква по цялата дължина?
Здрасти, еднаква е дебелината по цялата дължина на пружината. Така ли е и при тебе? Може да мериме секи месец ама трябва да е на едно и също място, че малко да е различен наклона и грешката при мерене е голяма.
да само така ще бъдем точни.По на пред Вальо е снимал как е измервал.Аз измерих при мен по същият начин от средата на колелото до долната част на гумената лаисна - 0,665cm.,може и до началото на калника но ми се видя малко неточно.Сменил съм само задните пружини.Най-интересното е че и той е сложил същите пружини но са му изпратили с изтънени краища как то са оригиналните.Пита се има ли уловка тук някъде!
да само така ще бъдем точни.По на пред Вальо е снимал как е измервал.Аз измерих при мен по същият начин от средата на колелото до долната част на гумената лаисна - 0,665cm.,може и до началото на калника но ми се видя малко неточно.Сменил съм само задните пружини.Най-интересното е че и той е сложил същите пружини но са му изпратили с изтънени краища как то са оригиналните.Пита се има ли уловка тук някъде!
Момчета, и аз си купих пружини "Суплекс" от Козлодуй и Раковска, като 160лв струваха обикновените а 250лв усилените/комплекта/.Аз се бях насочил към обикновените, но като отидох ми донесоха едни и ми казаха 247лв. Аз бая се позамислих , но си казах в крайна сметка щом тези си ми донесъл - взимам ги! Момчето ми обясни , че тези са усилени и сечението им е еднакво навсякъде, докато на обикновените двата краища са по-тънки. Смени ми ги един приятел и сега съм щастлив - Г-то се вдигна и изглжда като истинско, возията и стабилността се подобриха- доволен съм , но да видим до кога , минал съм едва 200 км - 80% от които офф роуд.
Нещо пак ни е...ат. Едните са различно дебели и са малко по дебели от оригиналните. На снимката горе се вижда. Другите са еднакво дебели. Да ги следиме по отделно. Мойте са различно дебели на 5 месеца, не са мръднали.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар