Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект Г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проект Г

На снимка номер три е газовия карбуратор БЛОС...на последната е Мегаджолт модула на запалването. Тва на картинката е как изглежда софтуера за програмиране.
    Прикачени файлове

Коментар

Снимки..снимки..а са никъв коментар.

Както и да е, ше си купя тиа дни оригиналния алтернатор, който е 90А...та да видим дали ше помогне на акумулатора малко.

Другото което съм замислил, е радиатор от Орел Омега 2,5ТД, който пък има и вграден радиатор за автоматик. Това е най-големия радиатор, който намерих.

Радиатора ше влезе в решетката, перките ше минат зад него.
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
        Снимки..снимки..а са никъв коментар.

Както и да е, ше си купя тиа дни оригиналния алтернатор, който е 90А...та да видим дали ше помогне на акумулатора малко.

Другото което съм замислил, е радиатор от Орел Омега 2,5ТД, който пък има и вграден радиатор за автоматик. Това е най-големия радиатор, който намерих.

Радиатора ше влезе в решетката, перките ше минат зад него.
        Аз ли нещо не разбрах или така ми се струва
        В началото темата беше за тръбна конструкция с елементи от Г, а накрая на снимките се вижда само Г ?!!!
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Сегааа....тиа дни немаше нет, ма имаше бач.

Сложих 90А алтернатор, и с релейно-контакторна схема (3 релета и 2 термо датчика) пуснах перките на 2 степени...1-ва последователно свързани, 2 -ра успоредно. Резултата е спорен, ма се надявам по-малко да смуче акумулатора.

Издирването на правилния радиатор продължава...за съжаление (на тоа от схемата) размерите са на питата т.е. казанчетата стърчат още 12 см. Т.е. издирвам радиатор, който е с размери 70 на 70 и за предпочитане с вграден радиатор за автоматик.

П.С. Това зе да прилича на монолог ... или дневник....според мен за да има некъв интерес към темата, трее да заснема един клип, как пушат гуми или фъчат буци.

Коментар

Адаш, що не видиш в Добрич прават по поръчка радиатори. Има някъде тел. във форума.

Коментар

Избрах си нов радиатор...и ше мисла да му шибна и една перка механична, твърдо вързана. Радиатора е от ескорт и е дебелллл.
              Прикачени файлове

Коментар

..трее да заснема един клип, как пушат гуми или фъчат буци.
                Айде де... точно това чакаме.
                да си призная и аз очаквах нещо като бъги ама явно съм се заблудил... или си сменил концепцията изцяло?
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                  Айде де... точно това чакаме.
                  да си призная и аз очаквах нещо като бъги ама явно съм се заблудил... или си сменил концепцията изцяло?
                  Аз па чакам технически съпорт от вас...семкаджии

Коментар

Сегааа....тиа дни немаше нет, ма имаше бач.

...

П.С. Това зе да прилича на монолог ... или дневник....според мен за да има некъв интерес към темата, трее да заснема един клип, как пушат гуми или фъчат буци.
                    Колега,
                    Спокойно си работи по колата и ни информирай своевременно.
                    Не очаквай да се избием от коментари по тема за създаване на проекти: "Г" , "Патрул"... "Уаз' или "Самурай".
                    Има вече теми по въпроса, които са като нагледни ръководства за това, как се прави или не се прави "офроуд таралясник, каляска или там както всеки си нарича любовницата".
                    Като си готов с проекта, ще трябва да снимаш и клип с буци, гуми и кал.
                    Обещал си, а?
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Колега има в Пловдив един майстор, прави радиатори каквито си поискаш може да ти вгради и за автоматика, а и дава гаранциа

Това му е GSM:0887468197 ВИЧО се казва

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                        Колега,
                        Спокойно си работи по колата и ни информирай своевременно.
                        Не очаквай да се избием от коментари по тема за създаване на проекти: "Г" , "Патрул"... "Уаз' или "Самурай".
                        Има вече теми по въпроса, които са като нагледни ръководства за това, как се прави или не се прави "офроуд таралясник, каляска или там както всеки си нарича любовницата".
                        Като си готов с проекта, ще трябва да снимаш и клип с буци, гуми и кал.
                        Обещал си, а?
                        Оки доки....

Коментар

Да ти дам малко акъл за радиатора, че бая ги смених и накрая го намерих.
                          Купуваш радиатор от Виетнамка и един разширителен съд от Мерцедес.
                          Правиш съвсем малко преправки по радиатора и рамата на джипа и никога и при никакви обстоятелства не можеш да вдигнеш повече от 95 градуса.
                          Ако искаш обади ми се и ще ти го покажа монтиран.
                          Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от MDRAZHEV Преглед на мнение
                            Да ти дам малко акъл за радиатора, че бая ги смених и накрая го намерих.
                            Купуваш радиатор от Виетнамка и един разширителен съд от Мерцедес.
                            Правиш съвсем малко преправки по радиатора и рамата на джипа и никога и при никакви обстоятелства не можеш да вдигнеш повече от 95 градуса.
                            Ако искаш обади ми се и ще ти го покажа монтиран.
                            Поздрави
                            Това трееше малкооооо по-рано да го кажете....след като дадох вече почти 300лв. за радиатори от нива 1.7 и БМВ 325ТДС.

Ше се изям!

Коментар

Тиа дни реших ....писна ми от издирване на перки....та сложих механична перка "твърда" 16" от старото 2.3 и отпред ше шибна две 10" електрически.

Коментар

въпрос главно към Мишо

Та твоя джип освен с радиатора от ГАЗ... с какви перки е оборудван???

Механичната перка май не стига...за около 20 минути работа на място температурата все пак стига 90 градуса....дали ше я държи не съм пробвал....но не ме кефи. А и ме е страх да пробвам.

Две допълнителни електрически 10" перки отпред...ма леко съм в противоречие с науката, която казва да не се слагат осеви вентилатори един след друг...щото ше си пречат.

Другото е бедна смес...ма па на айдъл...колко па да е бедна...ше свала свещите да вида как работят.

Трети вариант е термостата...почти веднага след палене се усеща загряване на радиатора...та може да е засекъл в некво средно положение. Вариант е да запуша малкия кръг (само една 5мм дупка за обезвъздушаване) и направо рейсинг без термостат.

И стартера леко затега като загрее двигателя...ше зема да сложа оргиналния, плюс термо щит. Аз си мислех че акумулатора пада...колко съм глупава

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X