Здравейте,
Имам едно много наприятно тресене над 50 км/ч. Джипът е W460, къса база.
До момента съм сменил:
3 комплекта гуми на различни джанти, тресе с всички
късия кардан, след проверка дали е балансиран
двата моста, както са комплект, джипът от който ги взех не тресеше
тампони на мотор, скорости, раздатка, цялото окачване
кръстачки на преден и заден кардан, след това динамичен баланс, твърди се, че са по конец
Маслата на всички агрегати са сменени, гресирано е всичко, което може да се гресира.
Пробвах да карам само с преден кардан, тресе малко. Само със заден - пак тресе малко.
С двата над 50 усещам как ще ми изпопадат пломбите.
На ръка не се усеща да има луфтове на входящия и двата изходящи вала на раздатката.
Смятам да дам карданите на повторен баланс и да сменя всички лагери в раздатката.
Някой може ли да помогне със сервизно ръководство, номера на лагери или пинизи при ремонт на раздатка?
Благодаря!
Имам едно много наприятно тресене над 50 км/ч. Джипът е W460, къса база.
До момента съм сменил:
3 комплекта гуми на различни джанти, тресе с всички
късия кардан, след проверка дали е балансиран
двата моста, както са комплект, джипът от който ги взех не тресеше
тампони на мотор, скорости, раздатка, цялото окачване
кръстачки на преден и заден кардан, след това динамичен баланс, твърди се, че са по конец
Маслата на всички агрегати са сменени, гресирано е всичко, което може да се гресира.
Пробвах да карам само с преден кардан, тресе малко. Само със заден - пак тресе малко.
С двата над 50 усещам как ще ми изпопадат пломбите.
На ръка не се усеща да има луфтове на входящия и двата изходящи вала на раздатката.
Смятам да дам карданите на повторен баланс и да сменя всички лагери в раздатката.
Някой може ли да помогне със сервизно ръководство, номера на лагери или пинизи при ремонт на раздатка?
Благодаря!
Коментар