Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор 220 CDI на G 460?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мотор 220 CDI на G 460?

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Понятието джип значи не само високо-проходима машина, а и безотказна. Ако пък откаже, да може в полеви условия да се приведе в движение и да те закара до точка Б. В тоя смисъл, ако монтираш тоя, или друг ДВГ управляван с микропроцесор вече няма да имаш "джип". А пък това, че монтажа няма да е оригинален и някой ще реже сензори, изпълнителни механизми, софтуера и т.н., прави от Г-то нещо с което ще те страх да отидеш и до кафето.
    Ти сега сериозно ли?
    Едно че електрониката далеч не сдава багажа толкова лесно, второ транзистора в 21 век е в пъти по-надежден от кое да е реле И софтуера не го пишат извънземни
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

......значи дистрибуторната капачка на бензиновия мАтОРь е по надеждна от бубините като се намокри?
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        ......значи дистрибуторната капачка на бензиновия мАтОРь е по надеждна от бубините като се намокри?
        Тук човека иска да смени един дизелов ДВГ с друг дизелов ДВГ и няма "капачки", "бубини" и т.н. Даже и "релета" не трябват на тоя дизелов ДВГ на Ге-то, една жица му стига за да стартира и работи.

Коментар

Да прав си и аз съм против cdi и сложни дизели....

Коментар

CDI-то верно не става за гората, след близо 6 годишна послушна работа днес , както си вървеше великолепно спрях за 5 минути и след това не запали, т.е. върти бодро, но не чува грам, все едно няма гориво! ФаканИя! Зарязах го където си е, ще се разправям с него когато имам време...
            I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              Понятието джип значи не само високо-проходима машина, а и безотказна. Ако пък откаже, да може в полеви условия да се приведе в движение и да те закара до точка Б. В тоя смисъл, ако монтираш тоя, или друг ДВГ управляван с микропроцесор вече няма да имаш "джип". А пък това, че монтажа няма да е оригинален и някой ще реже сензори, изпълнителни механизми, софтуера и т.н., прави от Г-то нещо с което ще те страх да отидеш и до кафето.
              Добре де, ама как да се справим все пак с потресаващата липса на мощност? Какво да слагаме, та хем да е надежден, хем да се забърза малко.
              Без блокажи си за никъде. :D
              Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                CDI-то верно не става за гората, след близо 6 годишна послушна работа днес , както си вървеше великолепно спрях за 5 минути и след това не запали, т.е. върти бодро, но не чува грам, все едно няма гориво! ФаканИя! Зарязах го където си е, ще се разправям с него когато имам време...
                Споделял си пред колата какво и мислиш...

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
                Добре де, ама как да се справим все пак с потресаващата липса на мощност? Какво да слагаме, та хем да е надежден, хем да се забърза малко.
                Ооо, Мечо! Добре дошъл! Отдавна не съм те срещал тука...
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

[QUOTE=edoors;2514696]Споделял си пред колата какво и мислиш...

Never!!! ...всъщност ще трябва на живо да обсъдим ефекта от подобен вид поведение,....знам че ме разбираш ,...
                  I want out !!!

Коментар

[QUOTE=yankof;2514714]
                    Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    Споделял си пред колата какво и мислиш...

Never!!! ...всъщност ще трябва на живо да обсъдим ефекта от подобен вид поведение,....знам че ме разбираш ,...
                    Едва ме нави! Кога?

Коментар

Ей ще ме накарате да дойда и да ви покажа кво да си сложите Първо и най важно ....слагате две яки пачки по джобовете...!

Коментар

Ей ще ме накарате да дойда и да ви покажа кво да си сложите Първо и най важно ....слагате две яки пачки по джобовете...!
                        ...с пари всеки може
                        I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                          ...с пари всеки може
                          Ся ще си призная....двигател 1500 лв.кутия 1200 лв.+400 лв.транспорт от Германия, труд 1200 лв. Компютърни настройки 1000 лв. Други 1300 лв.може и по ефффтинко ама....

Коментар

Ся ще си призная....двигател 1500 лв.кутия 1200 лв.+400 лв.транспорт от Германия, труд 1200 лв. Компютърни настройки 1000 лв. Други 1300 лв.може и по ефффтинко ама....
                            Еййй, мълча кат комунист на разпит у твойта тема, а сега сипа тука, за да откажеш колегата...
                            П.П. Сложи и цената на джипа, де! Така не изглежда чак толкоз скъпо...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Еййй, мълча кат комунист на разпит у твойта тема, а сега сипа тука, за да откажеш колегата...П.П. Сложи и цената на джипа, де! Така не изглежда чак толкоз скъпо...
                              Ми аз туй казвам не е чак толкоз скъпо ама що се плашите е има и още два бонона съдинител и маховик ама айде там има избор,,! Ти ся ко шъ купуваш ли ..ъъъ щот утре съм у София ма с ML а на жената...пък ко имаш излишни кинти да идвам с Гто пък на връщане с такси шъ съ прибера....

Коментар

Ми аз туй казвам не е чак толкоз скъпо ама що се плашите е има и още два бонона съдинител и маховик ама айде там има избор,,! Ти ся ко шъ купуваш ли ..ъъъ щот утре съм у София ма с ML а на жената...пък ко имаш излишни кинти да идвам с Гто пък на връщане с такси шъ съ прибера....
                                Ааа, сакън! С такси НЕ! Ще ти дам нещо да се прибереш и малко пари (щот е евтино де), ще ти напълня резервоара и.... готова работата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X