Въртят ми се разни дивашки идеи из главата, та...възможна ли е имплантацията на мотор ОМ611 (2.2 CDI - 125 к.с. от купе W202) на Г 460? Какви трудности евентуално се очакват?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мотор 220 CDI на G 460?
Свий
X
-
От: Мотор 220 CDI на G 460?
От това, което съм чел - CDI-то е с компютър и CAN шина.
Голяма играчка е да се излъже компютъра да не търси останалите модули по CAN-a, най-вече ABS-a.
Иначе на коне и въртящ момент го докарва, но не знам 2.2 колко ще може да се ползва като моторна спирачка. Г-то не е леко.
Като мотор не е лош, на лека кола върви добре. Има го и на Спринтер. Празен си хапе каишката. Натоварен също върви добре, но гореше като разпран.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеПредимството е че е лек двигател но с доста електроника.....прави го с 3000 24 вентила 177 кс.има много такива 460ки направени!I want out !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение150-60 коня и около 350-60 нютона.driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнениеПравено е.Естествено с твоята помпа...няма да стане.Имаше и полско клипче в тубата.Набира като лудо ,харчи около 8/100,което е двойно по малко от 606 мотора.
[ATTACH=CONFIG]711081[/ATTACH]I want out !!!
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=ec9G-...ature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=KNle1iuuLkA
Повече в полския форум,доработки и експерементимай беше,но нямам в момента линк на разположение.
B+
Коментар
-
Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнениеМисля евентуално да бракувам моята великолепна Це-тка, този мотор гори 6.0 на дълго и 7.5 градско и върви като змей. С едно леко чипосване ще може да се достигнат спокойно 150-60 коня и около 350-60 нютона. То ако ще е мотора 177коня, работата е ясна, взима се цяла кола за 3 бона и после на части ...
А и това Ц, което гори под 10/100 е достойно за музея на техничеките постижения на мерцедес....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Аз на твое място не бих го мислил ,а направо стрелям. При положение , че го имаш донора и ако е с ръчни скорости няма сила която да те спре. Единствено трябва ''шаро да те дърпа за крачола'' и да знаеш почнеш ли го - ще стане. Относно разхода - не го мисли , колкото толкова, но няма да е 8.
Коментар
-
Бре защо напоследък новите собственици на Гта се интересуват от разхода на гориво...моето гори 25 бензин и до четвърта върти гуми и вдига пушилка.....а на бавните ......не ми се коментира!
driving Offroad .. IPSC shooting and hunting
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнениеБре защо напоследък новите собственици на Гта се интересуват от разхода на гориво...моето гори 25 бензин и до четвърта върти гуми и вдига пушилка.....а на бавните ......не ми се коментира!
I want out !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар