Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вибрации при включване на преден мост Г460

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вибрации при включване на преден мост Г460

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
    Има мотор,...и то какъв???...и в комбинация с бързи дифове, ...въобщеее...само за бавни в гората....и все още аз ги тегля, не те мене
    Ти академик Таргов не го слушай, той Гегите най много ги мрази! Само се вози в тях ама хич не ги разбира
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Пак дрънкаш глупости.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        Ти академик Таргов не го слушай, той Гегите най много ги мрази! Само се вози в тях ама хич не ги разбира
        Повечето мразят Г-тата, само ние дето ги имаме, си знаем какво ни е
        I want out !!!

Коментар

Да попитам и аз. Много силно ли се усещат вибрацийте или само когато хванеш лоста, че и при мен има леки вибрации, пък не ми са чужди на мен (имам лада нива ). Първо си мислех, че е нормално да има леки вибрации на лоста, но след като прочетох темата се замислих и аз. Поздрави

Коментар

Да, най-силно се усещат като хвана лоста на раздатката, даже се забелязват и видимо с просто око. Освен това целия джип леко вибрира, все едно вървя по асфалт, назъбен от верижен трактор..., като всичко това, между другото, би могло да остане напълно незабелязано от някой нехаен или непретенциозен човечец...
            I want out !!!

Коментар

И аз имам вибрации, ама спират като стигне 40 на скоростомера. И не е само на бавни. Ама при мене карданите са в малко кофти ъгъл...
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                Колеги, от известно време наблюдавам вибрации, които идват някъде от раздатката (лостът й вибрира), като включа предния мост. Най добре се чусвстват на заснежен отъпкан асфалтов път, на черно почти не. Някой може ли да ме насочи къде е проблема, ако му се е случвало нещо подобно?
                Обикновено при проблем с каретата, като включиш двойното вибрациите намаляват. Раздатката е доста здрава и лесно се проверява за луфтове. Сваляш карданите и мърдаш фланците. Проблеми се получават от здрави карета, но на леко кривнати валове или ако е прегрята раздатката, а това се случва по-лесно отколкото ни се струва. Може да имаш малко износени тампони на предния панхард, да ти е кофти демпфера...няма еднозначен отговор. Провери си ги по ред.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  И аз имам вибрации, ама спират като стигне 40 на скоростомера. И не е само на бавни. Ама при мене карданите са в малко кофти ъгъл...
                  Днес и аз забелязах , че има вибрации дори и само на задно предаване и то при по-ниски обороти.
                  I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                    Обикновено при проблем с каретата, като включиш двойното вибрациите намаляват. Раздатката е доста здрава и лесно се проверява за луфтове. Сваляш карданите и мърдаш фланците. Проблеми се получават от здрави карета, но на леко кривнати валове или ако е прегрята раздатката, а това се случва по-лесно отколкото ни се струва. Може да имаш малко износени тампони на предния панхард, да ти е кофти демпфера...няма еднозначен отговор. Провери си ги по ред.
                    Ок, благодаря колега, ще го карам поетапно, ще започна от раздатката!
                    I want out !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X