Днес сготвих каретата на кардана от скоростната кутия до раздатката......но на тоя звер не са като на старите модели с обикновенни карета а с такива като на автомобил с предно задвижване Е аз като правих двигателя и кутията видях че са зле но това ми спестяване се показа Та как да се боря с това заболяване. ?..нови -доста цифра, ремонт -не става...втора употреба -не искам....от друга кола-не мисля че ще се получи! Бе от де да си купя читави нови на добра цена.....?
Днес сготвих каретата на кардана от скоростната кутия до раздатката......но на тоя звер не са като на старите модели с обикновенни карета а с такива като на автомобил с предно задвижване Е аз като правих двигателя и кутията видях че са зле но това ми спестяване се показа Та как да се боря с това заболяване. ?..нови -доста цифра, ремонт -не става...втора употреба -не искам....от друга кола-не мисля че ще се получи! Бе от де да си купя читави нови на добра цена.....?
Няма вариант за нови на добра цена. Просто са много скъпи. Варианта ти е с нормални двойни карета и баланс в Кубрат. Там всъщност могат да ти направят целия кардан. Не е скъпо.
На Варна ако идваш може да го обсъдим. Имам контакти.
...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Тенев за двойните и аз го мислех но от какво , как все въпроси на които трудно някой в нашия град ще ми даде отговор, и е много шибан захвата към кутията и раздатката.....мамка му и там ще трябва да преправям!тези дни ще го разглобя ще мисля и ще питам.....а за Варна не успях да си направя Джимнито за жалост. Но като семкаджия може и да дойда!
Ей туй е гада дето се боря с него...№1,,https://www.google.bg/search?q=Homok...w&ved=0CC8QsAQ.....Homokinetikwelle Welle Mercedes G G-Klasse 463 тези карета са трудни за намиране,мамка им що не са го измислили по лесно
Е прави му един обикновен кардан на тоя кошник, че повече е в бокса отколкото на пътя. Два фланеца на лазер, малко втулки и газ.
Митак то изкара 5000 км.от как го правих маторя....а аз още тогава ги видях че дрънчат на умряло каретата,е напълних ги с грес и карах но......резултата е на лице!
Баф м му,само ме дразниш,заяждаш се пак.Ма арно,много добре е станало.
Стана бял кат пуканка ммм как вЪрвииии....а ти кво земи две пачки пари и да ти го давам да не забравиш да наминеш някой ден....шъ ти дам да направиш едно кръгче......
Няма кулер а триста магарета....някой ден ще му ръгна един компресорен кит ам мнооо кинти....и кво ще стане 360 коня
Стана бял кат пуканка ммм как вЪрвииии....а ти кво земи две пачки пари и да ти го давам да не забравиш да наминеш някой ден....шъ ти дам да направиш едно кръгче......
Г500,ма за тва малко по късно, .
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар