Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнения и доработки при G Klass

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сравнения и доработки при G Klass

Къде се намира номера на OM617 300d ?

Коментар

Днес сготвих каретата на кардана от скоростната кутия до раздатката......но на тоя звер не са като на старите модели с обикновенни карета а с такива като на автомобил с предно задвижване Е аз като правих двигателя и кутията видях че са зле но това ми спестяване се показа Та как да се боря с това заболяване. ?..нови -доста цифра, ремонт -не става...втора употреба -не искам....от друга кола-не мисля че ще се получи! Бе от де да си купя читави нови на добра цена.....?
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
        Днес сготвих каретата на кардана от скоростната кутия до раздатката......но на тоя звер не са като на старите модели с обикновенни карета а с такива като на автомобил с предно задвижване Е аз като правих двигателя и кутията видях че са зле но това ми спестяване се показа Та как да се боря с това заболяване. ?..нови -доста цифра, ремонт -не става...втора употреба -не искам....от друга кола-не мисля че ще се получи! Бе от де да си купя читави нови на добра цена.....?
        Няма вариант за нови на добра цена. Просто са много скъпи. Варианта ти е с нормални двойни карета и баланс в Кубрат. Там всъщност могат да ти направят целия кардан. Не е скъпо.
        На Варна ако идваш може да го обсъдим. Имам контакти.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Тенев за двойните и аз го мислех но от какво , как все въпроси на които трудно някой в нашия град ще ми даде отговор, и е много шибан захвата към кутията и раздатката.....мамка му и там ще трябва да преправям!тези дни ще го разглобя ще мисля и ще питам.....а за Варна не успях да си направя Джимнито за жалост. Но като семкаджия може и да дойда!

Коментар

Не е чак толкова зле положението. Прави се.
            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ей туй е гада дето се боря с него...№1,,Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1 05.jpg
Прегледи:1
Размер:11.7 КБ
ID:5583742https://www.google.bg/search?q=Homok...w&ved=0CC8QsAQ.....Homokinetikwelle Welle Mercedes G G-Klasse 463 тези карета са трудни за намиране,мамка им що не са го измислили по лесно

Коментар

Е прави му един обикновен кардан на тоя кошник, че повече е в бокса отколкото на пътя. Два фланеца на лазер, малко втулки и газ.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  Е прави му един обикновен кардан на тоя кошник, че повече е в бокса отколкото на пътя. Два фланеца на лазер, малко втулки и газ.
                  Митак то изкара 5000 км.от как го правих маторя....а аз още тогава ги видях че дрънчат на умряло каретата,е напълних ги с грес и карах но......резултата е на лице!

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25.09.14 - 1.jpg
Размер:33.6 КБ
ID:5612805Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25.09.14 - 2.jpg
Размер:36.1 КБ
ID:5612806

Коментар

Много добре седи! Нещо такова си мисля и аз.
                      Кулер под отвора ще има ли?
                      Аз не вярвам в чудеса!
                      Разчитам на тях!

Коментар

[ATTACH=CONFIG]742308[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]742309[/ATTACH]
                        Баф м му,само ме дразниш,заяждаш се пак.Ма арно,много добре е станало.
                        ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                        Г 230Е
                        Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                          Много добре седи! Нещо такова си мисля и аз.
                          Кулер под отвора ще има ли?
                          Няма кулер а триста магарета....някой ден ще му ръгна един компресорен кит ам мнооо кинти....и кво ще стане 360 коня
                          Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
                          Баф м му,само ме дразниш,заяждаш се пак.Ма арно,много добре е станало.
                          Стана бял кат пуканка ммм как вЪрвииии....а ти кво земи две пачки пари и да ти го давам да не забравиш да наминеш някой ден....шъ ти дам да направиш едно кръгче......

Коментар

Няма кулер а триста магарета....някой ден ще му ръгна един компресорен кит ам мнооо кинти....и кво ще стане 360 коня
                            Стана бял кат пуканка ммм как вЪрвииии....а ти кво земи две пачки пари и да ти го давам да не забравиш да наминеш някой ден....шъ ти дам да направиш едно кръгче......
                            Г500,ма за тва малко по късно, .
                            ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
                            Г 230Е
                            Г 500 0887 390 703

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
                              Г500,ма за тва малко по късно, .
                              е то ти беше цел! Купи ли го най сетне?днес го пробвах от от място до сто км.час 9-10 секунди! И то с по големи гуми то от оригинала

Коментар

е то ти беше цел! Купи ли го най сетне?днес го пробвах от от място до сто км.час 9-10 секунди! И то с по големи гуми то от оригинала
                                Е какво ми го хвалиш? И при мен цифрите са същите! От 0 до 9-10 за. .. 100 секунди...
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X