Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнения и доработки при G Klass

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сравнения и доработки при G Klass

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Е ся скочи у дълбокото.
    Аз се удавих отдавна......
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
      И така Гегата е налична-дълга 1992 230Е ръчка три блокажа с много глезотийки.....мога да кажа в много добро състояние!
      Въпроса е -какъв двигател да почвам да търся и по точно кой двигател може да и се насади най лесно с много кончета???
      Честито, единствения джип който веднага след купуването почва със смяна на двигателя(а иначе е само прехвален, него го хвалят хора които или не са карали джип или са карали само Г)Вервай ми : паживюм увидим:
      0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от stasco Преглед на мнение
        Ако си вземаш Гега-гледай поне да има ABS-поне,защото с тия 3 тона като го засилиш много с големия мотор ......и може да отидеш при папата
        Гега 3 тона няма(освен бронирана)още повече 92-93 и къса.
        0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
          Честито, единствения джип който веднага след купуването почва със смяна на двигателя(а иначе е само прехвален, него го хвалят хора които или не са карали джип или са карали само Г)Вервай ми : паживюм увидим:
          Верваме ти Кирчо,ма ние сме си такива,мазохисти.Купуваме си кошници и веднага сменяме двигателите.Нали сме си позьори за пред кафетата ги взимаме.Па кат пораснем ще си купим истински джиБ.

Коментар

Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнение
            Не бъзикайся,че болно мие чак да карам скопен кон
            Добре де,много вьрви,повече от дизела.

Така става ли?
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

300 турбина 24 клапана 170 коня и към 300 нютона.....или пък 3200 бензин

Коментар

Аз съм за бензина! Когато порасна, ще мина по тоя път... надявам се!
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Аз съм за бензина! Когато порасна, ще мина по тоя път... надявам се!
                  И аз съм за бензина че поне сега си е бензинов ....не че е проблем да се мине и на нафта но ще е по лесно с бензинов мотор!
                  Та от какъв Мерцедес да си търся бензинов двигател...?

Коментар

3200 бензин имаме на 3 таратайки. Ако е с оригиналната гарнитура на главата, ще тече от заден ъгъл от към пасажара. Има нови по-добри гарнитури и проблема се решава. Ако го взимаш от 124ка '93-'95, внимавай с кабелите. Целия сноп се напуква и се започва светомузиката. Иначе кретеноустойчива моторетка. Брата едно такова на 124, с години не можа да го строши. Сума и задни гуми заминаха ...
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

И аз съм за бензина че поне сега си е бензинов ....не че е проблем да се мине и на нафта но ще е по лесно с бензинов мотор!
                      Та от какъв Мерцедес да си търся бензинов двигател...?
                      Ако е от Мерц, Е 320.... Боса сега ще каже.

П.П. Писали сме заедно с брат му...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

По спомен е 6 цилиндъра V образен двигател .....мисля че ще се събере.А със скоростите ли да го търся или ще пастнат на моите.....?

Коментар

Понеже не съм аз тоя дето ще ги плаща, та да питам- колко е сложно да се сложи един М-119 V8 4200 или 5000? Тукашните Г идват само с 5000 или 5.5 AMG. На това тежко купе разхода между 3200 и 4200 няма да е много различен. Лошото е, че големия е двуглава ламя. Че и много други неща са х2. Ама пък... ммммм. Да викна жената да се изкаже за 5000? Идеален детевоз!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            Понеже не съм аз тоя дето ще ги плаща, та да питам- колко е сложно да се сложи един М-119 V8 4200 или 5000? Тукашните Г идват само с 5000 или 5.5 AMG. На това тежко купе разхода между 3200 и 4200 няма да е много различен. Лошото е, че големия е двуглава ламя. Че и много други неща са х2. Ама пък... ммммм. Да викна жената да се изкаже за 5000? Идеален детевоз!

Мисля мисляяяя....що пък да не е и по голям ще се търси пък да видим какво ще излезе!Зимата детевоза ще изкара с малкия мотор че тук е здрава зима,на лято ще го мятам в бокса..... до тогава ще мисля и премислям кое и как!

Коментар

По спомен е 6 цилиндъра V образен двигател .....мисля че ще се събере.А със скоростите ли да го търся или ще пастнат на моите.....?
                              3200, 6 цилиндров редови /М 104/ го слагат на W124 '93-95 и на първите очиларки. И на големите W140. После минават на V6 3200 /брата ще им напише моделите/. Аз ако съм си взимам редови 3200. С V6 общо взето същите възможности ама всичките заигравки по 2. А за влизане, по логика, щом вкарват V8, по-малкия би трябвало да си влезе.

Коментар

Мисля мисляяяя....що пък да не е и по голям ще се търси пък да видим какво ще излезе!Зимата детевоза ще изкара с малкия мотор че тук е здрава зима,на лято ще го мятам в бокса..... до тогава ще мисля и премислям кое и как!
                                Чакай да ти кажа- големия барутарник с М-119 5000 е на жената. Аз карам 115 магарета количка. Нейната съм я накичил със 275/35/18 задни гуми. Чисто нови, Мишелин... на баба им фърчилото... И днеска валя. За сефте от годинка май. И понеже жената си е в България, аз се возя. На мокро не се кара. Голям сеир за навалицата, със все детското столче на задната седалка и сенниците на Мечо Пух /или какъвто там се явява по новому/.

М 119...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X