Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сатен, плюш... ПУХ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Сатен, плюш... ПУХ!

Eeeeeeeeeee, най -доброто за гуми над 35" ...късметлия е този Евгени!
    B+

Коментар

Говорете си, не ми пречите! За много години на всички читатели!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Гени, като искаш скорост при малки обороти на двигателя-вземи си бензиново терано. При мен на 90 км/ч оборотомера показва 2300 об/мин.

Има ли желание-има и начин!

Коментар

Или дизелово ауди, при 120км/ч оборотите са около 2200...
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            Или дизелово ауди, при 120км/ч оборотите са около 2200...
            Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Гени, като искаш скорост при малки обороти на двигателя-вземи си бензиново терано. При мен на 90 км/ч оборотомера показва 2300 об/мин.

Къш, къш! Еретици!

Коментар

Баце, то затва повечето гейки нямат оборотомер да не се затрудняваш да го гледаш

За много години!
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Може и дизелово. Предавателните числа са същите. А ако след 1996-та, даже дифовете са по-бързи.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Така както сме я подкарали направо един паркетник да си взима та да си ходи У кафето. То на гегата си и е време вече даже много се задържа (така като чета в другите теми годинка прави), смени и мотора и да се знае ще си я направил кола, след това спокойно да я продадеш.
                  Keep the shiny side up, all four on the floor and with any luck I will see you on the trail!
                  Daihatsu Feroza F300 1.6 16V

Коментар

Първоначално публикуван от Vani4a Преглед на мнение
                    Така както сме я подкарали направо един паркетник да си взима та да си ходи У кафето. То на гегата си и е време вече даже много се задържа (така като чета в другите теми годинка прави), смени и мотора и да се знае ще си я направил кола, след това спокойно да я продадеш.
                    Свършиха ми кинтите от това упражнение... С всяка следваща продажба си все по-напред... в назадването! Ще си я карам..

Коментар

Вчера, вярно че яко се бях натоварил, но при изкачването на вр. Ком, показа склонност към загряване. Ще направя още няколко теста и, ако се държи по същия начин, ще трябва да и въздействам...

Коментар

Тестовете проведени. При изкачване от 420 до 2000 м Н.В., ако не карам на по-ниска предавка, за да държа около 3000 оборота, иска да ходи в червеното. Имам чувството, че перката не върти достатъчно бързо. Дали на виско ще отидат нещата...

П.П. Другото е, че май ще търся моторче за чистачки. Това замириса на яйца от ланшния Великден. Аз съм си виновен, защото зимата горя бушона от падналия в гората сняг и аз го "подсилих"... Карах днес някакви си 30-40 км без чистачки, нека ми е...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Тестовете проведени. При изкачване от 420 до 2000 м Н.В., ако не карам на по-ниска предавка, за да държа около 3000 оборота, иска да ходи в червеното. Имам чувството, че перката не върти достатъчно бързо. Дали на виско ще отидат нещата...

П.П. Другото е, че май ще търся моторче за чистачки. Това замириса на яйца от ланшния Великден. Аз съм си виновен, защото зимата горя бушона от падналия в гората сняг и аз го "подсилих"... Карах днес някакви си 30-40 км без чистачки, нека ми е...
                          Най-вероятно е от виското, след като го прави при продължително изкачване. Докато намериш решение пробвай да си помагаш с парното, стар (дивашки) метод , но върши работа
                          I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
                            Най-вероятно е от виското, след като го прави при продължително изкачване. Докато намериш решение пробвай да си помагаш с парното, стар (дивашки) метод , но върши работа
                            Така и правих. Ще му промия и радиатора, че на тоя джип не съм го правил това...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение

Здравей колега, по тези симптоми може и да е от виското, не съм сигурен дали си с такова или ел.перка, погледни съседната тема за моята 124-ка, има доста идеи, които можеш да използваш. Аз проверих какво ли не, докато достигна до причината - датчик за стрелката на таблото. Поздрави и успех с диагностицирането на проблема!
                              Ford Maverick II 2.3 XLT
                              Ford Mondeo MK5

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                                Здравей колега, по тези симптоми може и да е от виското, не съм сигурен дали си с такова или ел.перка, погледни съседната тема за моята 124-ка, има доста идеи, които можеш да използваш. Аз проверих какво ли не, докато достигна до причината - датчик за стрелката на таблото. Поздрави и успех с диагностицирането на проблема!
                                Следя я твоята тема,ама има разлики в поведението. С виско съм. Вероятно ще стигна и до него, но промивката така или иначе, трябва да си я направя...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X