Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

OK, убедихте ме. Явно съм останал с грешно впечатление от някои единични случаи описани тук и от един поляк с който се засякохме миналата година на Трансфагарашан.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Здравейте колеги,
      търся предна броня и маска за Дискавъри 2, ако някой има за продаване или е виждал някаде да се продава, моля информирайте ме!
      Благодаря предварително!

Коментар

На Гугъл, като написах Ланд Ровър Дискавъри продажба излязоха доста автомобили на части. Преди малко ги разглеждах. Има и двойки. Поздрави.
        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Така е, но нали знаеш, винаги което търсиш го няма! Прозвънил съм всички обяви за Дискавърита в Бг и предна броня и маска нямат!!!

Коментар

Търся работещ нивомер от разширителния съд на Класик. Някои модели които са с малкия метален разширителен съд го имат.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Търси се стоп за Дефендер. Моля, дайте координати на магазин в София и ориентировъчна цена. Благодаря.

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
                Търси се стоп за Дефендер. Моля, дайте координати на магазин в София и ориентировъчна цена. Благодаря.
                Никой ли не е виждал магазин за рез. части и аксесоари за Дефендер.

Коментар

Магазин за авто-части land rover има на улица Струма 3

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
                    Цена в Момин сбор 11 лв., в Мото Пфое 33 лв. Номер на рез. част XFD500040. Това е за модели 1987 -2006 г.
                    LR Disco II 99 - TD5
                    www.lre-bulgaria.org

Коментар

Пичове,търся дясно огледало за Диско 2 95-та.Тъй като не съм в БГ ще дам телефона на колега за връзка 00359 878435262 Борис.Трябва ми цяло огледало с все пластмаси по него, не само стъкло.Ако някой има излишно или знае да има някъде да праща координати!

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
                        Пичове,търся дясно огледало за Диско 2 95-та.Тъй като не съм в БГ ще дам телефона на колега за връзка 00359 878435262 Борис.Трябва ми цяло огледало с все пластмаси по него, не само стъкло.Ако някой има излишно или знае да има някъде да праща координати!
                        Диско 2 се произвежда от края на 98 г., не ще е за 2-ка а за единица!
                        LR Disco II 99 - TD5
                        www.lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Стефанов Преглед на мнение
                          Диско 2 се произвежда от края на 98 г., не ще е за 2-ка а за единица!
                          Прав си,имах в предвид след фейслифта.

Коментар

Диско 1 серия 300...
                            Интелекта често може да остане скрит. Но глупостта - никога!

Коментар

• Въздушни възглавници за Рейндж Ровър L322

Здравейте колеги,

Преди няколко дни спуках предна въздушна въглавница от окачването на Range Rover L322, 2006. От това което виждам в темите, когато тръгне едната възглавница, мога да очаквам да тръгне и другата. Поради което съм решил постепенно да сменя всички възглавници по окачването.

Свързах се с няколко сервиза, които ми дават опция за рециклиране или препращат за части към Мото Пфое, където пък ми обявяват цена от 1700 лв. за предна възглавница. Потърсих в сайтове в Англия, от където цената е далеч по-приемлива и възнамерявам да поръчам от там. На въпроса към Мото Пфое "Кой е производителя на възглавницата, която ми предлагат?" ми отговориха, че е "произведена от одобрен от Land Rover производител". След малко човъркане из колата видях, че производителя на оригиналните възглавници е Delphi.

Тъй като ще поръчвам възглавници Delphi от Англия, бих искал да попитам дали има различни възглавници произведени от същия производител? Тоест, дали на някой е известно дали има различни модели на възглавниците или просто Мото Пфое си слагат прилична горница за частите си?

Доста от хората ме насочваха към рециклиране на възглавници, но изпитвам леки съмнения, а и цената не ми се струва толкова приемлива - от това което разбрах е около 600 лв.

Също така, се натъкнах на нещо интересно - за L322 има 2 вида възглавници в зависимост дали автомобила е произведен преди 2006 година (т.е. ВИН до 5А999999 и от 6А000001). Странното е, че моят ВИН е след 6А000001, но се оказва, че колата е произведена в завода през 2005, а е получила ВИН през 2006. Та за малко да поръчам грешните възглавници

Поздрави,
                              Калин
                              Последно редактирано от Kalin V; 06-08-13, 22:58.

Коментар

• От: Въздушни възглавници L322

От 2A до 6А999999 са еднакви въздушните възглавници.
                                Цената на ОРИГИНАЛНИТЕ LAND ROVER възглавници в UK e приблизителна на Мото Пфое.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X