Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фар за РР п38

Здравейте колеги.
    Някой има ли за подаряване или продаване счупен десен фар за РР п38, но със здрав рефлектор?
    Може и само рефлектор.
    Поздрави и лек ден!!!

Коментар

• От: Колеги ТЪРСЯ... части за нашите ЛАНД РОВЪРИ

Съжалявам, моята е без ръб и направо няма нищо общо с показаната.
      идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

• Теглич от Диско1 на РР Класик?

Колеги, търся си теглич за Класика, знае ли някой дали са взаимно заменяеми с такъв от Диско 1?

Благодаря!

Коментар

• питане за Ланд-Ровер Дискавъри

Здравейте колеги,имам питане,колко може да струва нов преден калник за Диско 2.Мой приятел е ударил служебното Диско и сега го карат да доплати някакви пари ,освен,парите които застрахователя присъжда за щетата.

Коментар

• От: питане за Ланд-Ровер Дискавъри

Факта,че у моргите искат 150 лв. за калник за диско 1 ,та за 2 сигурно с горница.
            M.P.

Коментар

Ами нов е 270 паунда в Англия! За справка http://www.lrdirect.com/ASB700110-Fe...?sfi=ASB700110. В мобиле има доста Д2 на части, звъни и питай за втора употреба!
              LR Disco II 99 - TD5
              www.lre-bulgaria.org

Коментар

Колеги търся ляв фар и ляв мигач за Диско1 300тди.Джипът е с десен волан.

Коментар

• Оригинален воден радиатор за LR Discovery 2

Интересува ме коя фирма произвежда оригиналният воден радиатор за Диско 2. И кой са наи хубавите заместители?

Коментар

• От: Оригинален воден радиатор за LR Discovery 2

А на твоя какво му има?
                    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от Anonaki Преглед на мнение
                      Интересува ме коя фирма произвежда оригиналният воден радиатор за Диско 2. И кой са наи хубавите заместители?
                      PCC000710
                      http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID010167
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-07-13, 20:07.
                      Land Rover Discovery:
                      - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                      Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Моят е пробити, не желая да го ремонтирам и за сега съм се спрял на нов на фирмата NRF за 300лв. И да попитам някои има ли да продава дясно ел. огледало с мотор за прибиране?
                        Последно редактирано от Anonaki; 04-07-13, 06:14.

Коментар

ТД5 не е капризен към охлаждането, както 200 и 300 тди. Дори смятам, че има значителен резерв. В тоя ред на мисли, единственото, което трябва да те интересува е новият радиатор да е механично здрав и това да е подкрепено със съответната гаранция (колкото повече - толкова повече ) Моят радиатор си сълзи от много време - протрит е от дифузьора на перката, в долната част - и губи по горе-долу литър на 3-4000 км. Единственият път, когато съм виждал стрелката да се качва, беше като се сцепи маркуча между интеркулъра и колектора на един баир и трябваше да се влача на втора с 3500 оборота до горе - ама тогава е съвсем нормално да загрее, щото кара само на нафта, почти без въздух и температурата на горене отива бая нагоре. Но дори и тогава не влезе в червеното.
                          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Аз съм със 300тди. Проблем със загряването нямам никакъв , а при нас сие доста топличко . Нямам дори и дифузьора на перката. Но радиатора ми е поръчков , изработен от майстор. Но това е само ако ти се занимава естествено.
                            Георги 00356/ 77777016 Малта
                            Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

И 200тди няма абсолютно никакъв проблем със загряване.Аз съм махнал дифузора и виското и съм с ел.перки.То вече 2 години съм ги включвал само превантивно преди дълги и стръмни баири,или при постоянна пълна газ при 1м сняг или 0.5м мнооого кална оран.Така че конструктивно нито 200 нито 300 са чувствиелни на прегряване.Случаите,които знам са свързани със свършване на охладителната течност.
                              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Мнението, че 200 и 300ТДИ са капризни към загряване е силно преувеличено! Това са рядко здрави и непретенциозни двигатели. Според мен без аналог по здравина и икономичност. Мерцедес, тойота и другите пасти да ядат.
                                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X