Здравейте колеги, от преди два дни се сдобих с Дискавъри TD5 2001 година. Камиончето е доста запазено и сега ми предстоят нормалните обслужвания по него + смяна на съединител. Доста чета из форума и за сега се оправям, но приемам и всякакви съвети
. Падам си малко педант относно в какво състояние са ми колите, което ме прави доста махнат при перформанса. За сега съм замислил нормалните леки подобрения, лек лифт на окачването, метална броня отпред евентуално с лебедка шнорхел и гуми. Благодаря предварително на всички колеги ! Лек и спорен ден ! 

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още едно Дискавъри TD5 на хоризонта !
Свий
X
-
От: Още едно Дискавъри TD5 на хоризонта !
Още не съм решил на кого да го дам за обслужването, като за начало мисля да набавя всичко необходимо / което ще отнеме време предполагам /, но се чудех дали колегите от форума могат да ми предложат някой читав "инженер"Първоначално публикуван от PGV Преглед на мнениеОбслужването сам ли ще го направиш,или работиш с някой сервиз който може и да ни препоръчаш? И наистина покажи снимки.
по тази машина в Русе. А относно снимките ще се опитам още днес да кача.
Коментар
-
Благодаря за хубавите пожелания колега, но не разбрах какво имаш точно в предвид относно подредбата в коша !? По мои наблюдения подредбата е същата като на много други, но ако изпускам нещо ще се радвам да го споделите, нов съм относно ЛР TD5, до сега съм се "лашкал" на Митсубиши 2,5 TD къса база.Първоначално публикуван от Анастас Анастасов (rova) Преглед на мнениеЧестито, да се радвате взаимно, ама в моя камион май подредбата е друга в коша.
Поздрави !
Коментар
-
Благодаря колега !Първоначално публикуван от martin_gr Преглед на мнениеЧестито!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар