Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвети и мнения преди покупка на Land Rover Freelander
Свий
X
-
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-01-10, 16:47.[U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]
-
До: Съвети и мнения преди покупка на Фрилендър
Здравейте,
днес ми хвърлиха една оферта за Freelander 2005г, дизел от Швейцария. Бил собственост на банка и е каран само и единствено по асфалт. Напълно обслужен със сервизна книжка.
Интересното е, че на ~100 000км му е сменен двигателя. Не ми стана ясно защо... сега бил на има няма 1000км (да не се наложи и тоя да се сменя след 100 000км).
На доста места във форума чета, че след 2002г доста от фабричните дефекти са премахнати, но не мога да намеря кои. По-точно ме интересува стоят ли проблемите със раздатъчната кутия, виско-муфата и турбо-компресора?Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
До: Съвети и мнения преди покупка на Фрилендър
За модела Фрееландер 1 -- за раздатката и виско проблема си остава. Ако прочетеш по- подробно ще разбереш, че това е въпрос на поддръжка. Демек на определени километри се сменя виско, но това не означава че ще спасиш раздатката. Трябва да се внимава с този автомобил[U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]
Коментар
-
От: До: Съвети и мнения преди покупка на Фрилендър
Колеги и аз съм се насочил към Фрилендър - само него мога да си позволя, мога да отделя около 8000-10 000 лв.
Въпросът ми е какъв разход да очаквам от бензиновият мотор - градско като във Варна и от дизеля на BMW - TD 4 ??
А извънградско как върви разхода на тези модели / мотори ?
Съобщение от модератор:
Моля, напишете си в профила от къде сте.
Прочетохте ли това ...ЦЪКПоследно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-06-10, 21:52.
Коментар
-
От: Съвети и мнения преди покупка на Фрилендър
Има тема за разходите:
http://www.offroad-bulgaria.com/show...
Коментар