До: Съвети и мнения преди покупка на Фрилендър
Не просто те познавам, ами и те надушвам...
Нали сме от една химическа формула
Не просто те познавам, ами и те надушвам...

))/. Просто работата е там, че и аз не разбирам много и затова така става. Тия колектори, за които говориш са явно черните пластмасови, където горе пише Injection(по памет) и влизат към мотора. От тях връзката към главата ще се погледне, защото явно това имаш предвид, но аз мисля, че със сигурност ще се свали главата и смени гарнитура на главата, щото ще е срамота да не се направи, пък и да сложим новия тип гарнитура. Все пак като правим колата ще обясня на майстора нещата, които си писал и ако има нещо може да ти се обадя, щото тук общо взето разбирам кво имаш предвид, ама съм си индианец в тая област от всякъде. Не се смейте много.
))/. Просто работата е там, че и аз не разбирам много и затова така става. Тия колектори, за които говориш са явно черните пластмасови, където горе пише Injection(по памет) и влизат към мотора. От тях връзката към главата ще се погледне, защото явно това имаш предвид, но аз мисля, че със сигурност ще се свали главата и смени гарнитура на главата, щото ще е срамота да не се направи, пък и да сложим новия тип гарнитура. Все пак като правим колата ще обясня на майстора нещата, които си писал и ако има нещо може да ти се обадя, щото тук общо взето разбирам кво имаш предвид, ама съм си индианец в тая област от всякъде. Не се смейте много.
, явно този проблем също е масов а и нова плочка хич не се намира ! Най-много се радвам, че з амомента нямам проблеми с виско, раздатка или диференциал. Поне тук да ударя на дърво съм бетон .
, явно този проблем също е масов а и нова плочка хич не се намира ! Най-много се радвам, че з амомента нямам проблеми с виско, раздатка или диференциал. Поне тук да ударя на дърво съм бетон .В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на 05-12-25.
Коментар