Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на базата на Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тунинг на базата на Defender

Първоначално публикуван от gogo_gda Преглед на мнение
    Много яко, доста труд и средства сте вложили и крайния резултат изглежда страхотно!
    Не съм участвал в този проект. На приятел е и много му се кефя на работата ,затова и публикувах темата ..
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
      Не съм участвал в този проект. На приятел е и много му се кефя на работата ,затова и публикувах темата ..
      Браво на твоя приятел!
      BJ73 + HDJ80 = HDJ73

Коментар

Жестоко,ама няма ли да ви е жал да го карате по камънаците!Къртовска работа, трябва да се свържете с производителите на Ланд Ровър ще имат поле за размисъл,за такова произведение не са и сънували!
        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Много красиво!
          Поздравления за положения труд!
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Много красиво!
            Поздравления
            Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
            :D

Коментар

Мислел е че няма да има нужда от нея . Двигателя е БМВ 2.5 ТДС със чип.

Ангажименти и не дойде ..
              А какъв е бил оригиналния двигател?
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                А какъв е бил оригиналния двигател?
                Нямам идея , но спомена че Ровърския маховик и съединител са по големи от тези на БМВ-то.

Коментар

Нямам идея , но спомена че Ровърския маховик и съединител са по големи от тези на БМВ-то.
                  Още един...... Бих искал да чуя логиката, по която на джип му трябва по-лек маховик..... Освен че: - МаторЯ ще се развърта по-бързо! Кат на резачките!
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

То само като видиш машината и трябва да ти е ясно, че е дело на някой тунинг маниак. На тях само дрифтове, карбони и олекотени маховици им се въртят из главите.
                    Ясно е, че тази машина няма да види кал и камънак, за тесен път с надвиснали храсти да не говорим.

Иначе е свършена много добра работа, всичко е направено с мерак и перфекционизъм, за което този който е правил машината заслужава поздравления, и то много. Способен човек е, това се вижда от километри.

Ама защо е направил карикатура на дифендър не ми е ясно...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

• От: Тунинг на базата на Defender

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                      Още един...... Бих искал да чуя логиката, по която на джип му трябва по-лек маховик..... Освен че: - МаторЯ ще се развърта по-бързо! Кат на резачките!
                      Когато е монтирал мотора му е било по лесно да го куплира така , но явно е било грешка.

Коментар

Щом на собственика му харесва - що да обсъждаме естетическите качества?
                        Важното е, че всичко е пипнато в детайли (нещо трудно постижимо при повечето "майстори")!
                        Само незнам ако го карате в гората - прави ми впечатление липсата на дръжка срещу седалката на пасажера... Дали ще му е комфортно?
                        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Поклон пред труда на автора и старанието към детайла. Явно нещата са правени в стил, - модерните тунинг компании. Работата по салона е впечатляваща, подборът на цветове също, - както и вън, така и вътре. Много пипнат салон като цяло.
                          Няма да коментирам офроуд спецификациите на автомобила. Ще се опитам да си изясня нещата от гледна точка дизайна, с уговорката че това си е лично мое мнение и не искам да ангажирам и натоварвам никого с него.

...нещата от вън не ми се връзват по няколко причини.
                          Дефендър има типична и характерна форма, която авторът се е опитал всячески да заличи, особено де що се отнася до решетката и с клетката. Явно дизайна е повлиян до голяма степен от Хамър, - на няколко фрагмента ми се наби на око. Аз лично не бих проектирал тунинг дизайн на джип, който много ще се разминава с основата, защото основата е нещо много важно. Тя определя цялостния дух на проекта. А духът на LD def не го виждам. Вратите са се получили интересно, следвайки ъгъла на предното стъкло, - изглежда добре, но в частта отдолу не ми харесва завършека. Не ми харесват и малките прозорчета, - аз лично не бих ги правил изобщо. Опасно е разполагането на еднотипни детайли с различна големина на отворите, - например декоративните издупчени лайстни, които стоят в долната част на страничните стъкла много се "бият" с тези с които започва колонката. Аз лично не бих ги сложил. Същият ефект се вижда при погледа в задната част на автомобила - най- не на място стоят ъгловите в ляво и дясно. Благодарение на прекаляването с този детайл, се получава ефекта на конструкторите от метал, които познаваме от деца. Прекалено е и поставянето на рифелова ламарина на тавана на купето - ако беше чист детайл, пръснат мат, като основата щеше да е доста по-добре. Последното нещо което не ми харесва е капаците на товарната част, - прекалено голям радиус. Ако е спазен нормалния за LR Def радиус или изобщо ги няма да надстърчат, ще стои по-добре.

...НО, като видиш това нещо за сефте ще кажеш Ехааа, без да се замислиш, защото е реализирано интересно, ако това е целта на задачата, - то тя е изпълнена повече от чудесно. Няма да коментирам и финансовата страна на нещата, имал - дал.
                          KIA Sportage 2000 DOHC 16 v

Коментар

В тази тема спорехме за демонтирани седалки и глобите затова , та ми е чудно човека как е получил регистрация за така преработеното купе на Дефендъра.http://www.offroad-bulgaria.com/show...=146021&page=6
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Чудесна работа!
                              Колеги, стига сте търсили кусури и говорили за дрифтове. Офроуд не означава непременно хард, а и когато можеш да си го си е много яко да вкараш чисто новия лак в гората и с кеф да го надереш. По въпроса със стабилизиращата щанга - зависи за какво ще се ползва - аз и на Диското и на Дифендъра съм без.
                              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                                В тази тема спорехме за демонтирани седалки и глобите затова , та ми е чудно човека как е получил регистрация за така преработеното купе на Дефендъра.http://www.offroad-bulgaria.com/show...=146021&page=6
                                По регистрация е 1+1 . То половината форум кара с други двигатели и орязани до неузнаваемост коли ... та кво ти пука ,каквато държавата такива и гражданите
                                Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                                Чудесна работа!
                                Колеги, стига сте търсили кусури и говорили за дрифтове. Офроуд не означава непременно хард, а и когато можеш да си го си е много яко да вкараш чисто новия лак в гората и с кеф да го надереш. По въпроса със стабилизиращата щанга - зависи за какво ще се ползва - аз и на Диското и на Дифендъра съм без.
                                Когато влизал в завой се накланял , затова иска стабилизираща щанга .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X