Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на базата на Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тунинг на базата на Defender

Тези разсъждения са съвсем логични и аз също ги споделям.
    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Я, тук каква дискусия се е оформила. Аз не съм от най- разбиращите, но съм виждал"сериозен оффроуд" и голф и с жигула, това че джипката е лъскава и не се е очукала и тунинговала "естествено" не я прави неподходяща. По-подходящ цвят за машина за гората, за мен, няма! А доброто озвучаване е въпрос на нужда и вкус. А относно вложените пари, на всеки играчките според възможностите и това дали се влагат средства рационално не е моя работа. Поздрави!
      VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
        Ти лично познаваш ли човека който прави този джип ?
        Въпреки, че въпросът не е отправен към мен, аз не го познавам, нямам желание и да се запозная с него... Смея да твърдя обаче, че е надминал "майсторлъка" на колегата си.
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

От: Тунинг на Defender по Хасковски

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
          Абе тези дето ги разбирате много защо не покажете това което сте направили вие ! На Националния събор ще видите какво може тая "объркана" концепция.

Експонатите на "Сема" сигурно и те не стават за нищо.....щото и те са збъркани...
          Добре е колата.
          Последно редактирано от Злой; 29-05-10, 18:41.

Коментар

От: Тунинг на Defender по Хасковски

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Тази изскуствена трева по подкалниците е пълен ташак......... Това е което се набива на очите...... Външната клетка..... докарай я до моя милост, аз пък ще сбера консилиум от специалисти, дето ще ти докажат каквото си и не можеш да си представиш......
            Прикачени файлове
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Не знам какво го дъвчете човека така ги вижда нещата за неговата идея така ги реализира.
              Друг вижда нещата по друг начин иги прави по наговия си начин.
              Не виждам защо трябва да се натрапват чужди идеи но когото и да е било.
              Иначе евала на човека за мерака и да гони мечтите си.
              Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му.
              За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
              0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
                Не знам какво го дъвчете човека така ги вижда нещата за неговата идея така ги реализира...
                Човекът пита, ние отговаряме... Няма да критикуваме, а ще гледаме позитивно и ще даваме светли идеи.
                Така става ли?
                В този дух, според мен, на тази кола и липсват лъскави джанти над 20' и нископрофилни гуми...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Човекът пита, ние отговаряме... Няма да критикуваме, а ще гледаме позитивно и ще даваме светли идеи.
                  Така става ли?
                  В този дух, според мен, на тази кола и липсват лъскави джанти над 20' и нископрофилни гуми...
                  Тези са доста лъскави

Коментар

Имах предвид, като за Сема, нещо подобно:

Коментар

Няма смисъл , ще му купим тасове от Димитровград- пазара за 14 лева

Коментар

Като гледам това нещо,...възможно е да се окаже по-проходимо от доста джипки във форума.

Коментар

Така и никой не каза, защо колата ще е зле в гората. С какво един сток Дифендър ще я превъзхожда? Все още мисля, че вложените средства не са предмет на темата. Поздрави!
                          VARADERO SD2

Коментар

Аз направо си казвам, че завиждам на идеята, възможността да се направи и вниманието към всеки детайл в изработката.
                            Или е по-лесно да кажа, че гроздето е кисело?
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan_yj Преглед на мнение
                              Като гледам това нещо,...възможно е да се окаже по-проходимо от доста джипки във форума.
                              Само не знам от къде ще му намерим 28" кобри на този "Луноход"
                              Лично на мен ТНТМ-то ми харесва, има готин дизайн, остава да го прежалят и да го пуснат на някое състезание, където ще се види дали е имало ефект от цялото това наливане на пари.
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Типично по Български първо се осира проекта а после -ама то май добре е станало.Различни хора различни вкусове.На мен ми харесва и чакам да го видя завършен този така наречен от повечето колеги "паркетник"
                                Георги Владимиров

Land Rover ‎Discovery 1 v8 3.5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X