От: Тунинг на базата на Defender
Нямах предвид местата за сядане , а промените по купето , които са драстични.
Нямах предвид местата за сядане , а промените по купето , които са драстични.
200-300 тди са с директно впръскване но с тези допотопни горивни системи възможностите им граничат с тези на агрегат Перкинс
Според мен колега двигателят на БМВ дори със всичките си дребни кусури е много по динамичен и съответно приятен и предпочитан за каране и аз също бих заменил ровърския дизел с него !
200-300 тди са с директно впръскване но с тези допотопни горивни системи възможностите им граничат с тези на агрегат Перкинс
Според мен колега двигателят на БМВ дори със всичките си дребни кусури е много по динамичен и съответно приятен и предпочитан за каране и аз също бих заменил ровърския дизел с него !
И все пак аз мисля , че въпреки недостатъците по поддръжката на ТДС тои е по добрият мотор от 300 тди пък било то и последния момент с електронно управление
Естествено това е личното ми мнение и не искам да обвързвам никого с него !
И все пак аз мисля , че въпреки недостатъците по поддръжката на ТДС тои е по добрият мотор от 300 тди пък било то и последния момент с електронно управление
Естествено това е личното ми мнение и не искам да обвързвам никого с него !В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар