Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на базата на Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тунинг на базата на Defender

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Стига си врякал, оставил си ги да вибрират някъде. Или майстора ги е оставил. Вервай ми.
    Вервам ти, ама ако медните са правилни, защо производителите не слагат от тях? Ако хората имат друг вариант - по-добре да сложат нещо, дето не трябва да му се чудиш кога и къде ще се скъса.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Вервам ти, ама ако медните са правилни, защо производителите не слагат от тях? ...................................................................................................................................................... ............
      Производителите слагат "джилезни" .... щото бакъра струва едни други пари ....
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

На мен лично направеното ми харесва.
        Автомобила има специфичен облик и характерна визия, които дискретно напомнят на "Сусамъра".
        В случай че не греша и авторите са същите /видях познато лице/, мисля няма повод за безпокойство.
        Таргата, който познава добре конструкцията на оригинала е прав, че дори и да има недостатъци, те са лесно отстраними.
        Колкото до всъдеходните качества, мисля че ще бъдат достатъчни да оправдаят очакванията на повече от 90% от нас - не най-закоравелите офроудъри.
        Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
        ... turn on your A/С !

Коментар

Моите уважения и адмирации към създателите на проекта за уникалния външен вид, прецизността, ентусиазма и вложения труд. Пожелавам успешно завършане на машината и живот и здраве да се запознаем на събора. На пръсти се броят оффроуд-проектите в тази страна, в които освен за това кое ще падне в гората е мислено и направено нещо завършено и прецизно по отношение на визията. Не може всеки да знае и може всичко, не всички машини се правят за гъстата гора и за хард-разходки. Някои си се правят просто за кеф. Но каквото е мотото на форума ако всеки сподели какво може и как го прави ще е полезно за всички и най малкото заслужава уважение за това, че го е направил. Не бих искал да квалифицирам някои от мненията по горе, но силно се надявам да не са убили желанието на автора да споделя с нас продължението.
          LZ1GYY
          0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
            А кога ще има повече снимки отдоолу и инфо за насаждането на двигателя
            Ето снимки на фланеца между мотора и скоростите
            Прикачени файлове
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Малко снимчици

Утре по план ще има офф ...снимки и клипове ще има ..

Коментар

Уникално

Коментар

Много красиво. Много бачкане.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Наистина много красиво нещо,евала за труда и средствата който са вложени.

Коментар

По тази кола е хвърлен мнаго труд и средства.По-напред в темата имаше много хули по адрес на собственика,но човека заслужава едно голямо ЕВАЛА пич.

Коментар

Равносметка от тестовете:
                        -Оказа се че съединител на БМВ-то не издържа ,ще се сменя със ровърския заедно с маховика
                        - Трябва да се монтира стабилизираща щанга

Коментар

Много ми харесва как сте направили колата, такова отношение към детайлите е много рядко срещано явление. Не разбрах защо е нямала стабилизираща щанга и какъв е двигателя? Иначе , голямо браво от мен . Хубавото си е хубаво!
                          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                            Равносметка от тестовете:
                            -Оказа се че съединител на БМВ-то не издържа ,ще се сменя със ровърския заедно с маховика
                            - Трябва да се монтира стабилизираща щанга
                            А къде са обещаните снимки??
                            00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Много яко, доста труд и средства сте вложили и крайния резултат изглежда страхотно!
                              BJ73 + HDJ80 = HDJ73

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                                Много ми харесва как сте направили колата, такова отношение към детайлите е много рядко срещано явление. Не разбрах защо е нямала стабилизираща щанга и какъв е двигателя? Иначе , голямо браво от мен . Хубавото си е хубаво!
                                Мислел е че няма да има нужда от нея . Двигателя е БМВ 2.5 ТДС със чип.
                                Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                                А къде са обещаните снимки??
                                Ангажименти и не дойде ..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X