Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на базата на Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тунинг на Defender по Хасковски

Проекта е повече от забележителен и е в фаза на доизкусоряване,моля критиците да покажат тяхни проекти,за да се доизясни концепцията за оптимално подобрение на модела,човека е вкарал 50 000лв до тука,а не видях едно похвално слово за труда по Ровера........
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Не си чел внимателно.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Всъщност, когато това нещо бъде завършено, какво ще стане с него? Инъче казано - каква е целта на създаването му?

Коментар

Браво !!!Много ,ама много труд е вложен в тази джипка и много хубав дизайн,пак ще кажа браво!Пък и в гората ще върви доста добре ако се прежали боята и останалите неща.Много е хубава ,такива Български проекти са рядкост!
          ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!

Коментар

Целта е да си кара човека збъдната мечта,кадето и когато му е кеф,имал е няколко изисквания да се изпълнят за да бъде това което включва представата му за джип на тази база,включително и музиката към нея,тези коли ги представят по изложенията,те са само за маниаци,лично аз не заслужавам подобен джип,няма да го оценя,а и ще го съсипя при моята експлоатация,явно и други има като мене с това изключение че признавам на Майстор Пеца за създаването на уникат...
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
              Проекта е повече от забележителен и е в фаза на доизкусоряване,моля критиците да покажат тяхни проекти,за да се доизясни концепцията за оптимално подобрение на модела,човека е вкарал 50 000лв до тука,а не видях едно похвално слово за труда по Ровера........

Никой не казва че е лош. Просто има доста работи за изкусуряване. И щом до тука е вложил 50 000 , за да стане истински, ще му трябват още 20 000. Поне. Как не ми застана една такава поръчка, че да се поразвихря?
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Напълно съм съгласен с belata, този уникат е върха.
                Нека бъде аплодиран, защото такива хора и машини в (бг) България са рядкост. Евала на пича, искам да се познавам с такива хора като него, респект.

Съобщение от модератор:
                Моля използвайте,
                главни букви, точки, запетаи и други препинателни знаци.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-05-10, 04:14.

Коментар

Колеги като е Дифендър защо много неща не са оригинални ? Окачването на задния мост не е от Дифендър а е от Дискавъри двигателя защо е БМВ а не е ровърски ? И като правите тунинг на Дифендър не му правете предната решетка с форма на Джийп.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Като дръпнем чертата досега се разбира, че:
                    1. Един човек сбъдва мечтата си, като не жали труд и средства. Аплаузи! Дано всеки успява така да се отдава на мечтите си!!! Това, обаче, е проблем от естеството на личностната житейска философия - нещо, което тук не се обсъжда.
                    2. Абстрахираме се от т. 1 и понеже всеки знае как изглежда Дифендъра, дори от пръв поглед разбираме, че това нещо (като изключим предния капак), що се отнася до дизайн, няма нищо общо с Дифендър. Инъче казано - не може да бъде наречено "тунинг на Дифендър", само поради номера на рамата.
                    3. Знаещи колеги посочват недостатъци в замисъла и изпълнението на проекта. Може да се предположи, че собственикът на превозното средство просто е решил да изпълни мечтата си, без да се съобразява доколко крайния мечтан продукт ще изпълнява функциите на съществуването си.
                    В крайна сметка излиза, че парите и труда са вложени за изпълнението на мечтата, а не за създаването на правилно (конструктивно и дизайнерски) тунингован Дифендър.
                    Сиреч - може да аплодираме мечтата и постигането й, но този форум не е за това. Обсъждайки тунинговането на Дифендър, не виждам място за овации. Като краен компромис, може да се обсъжда тунинговането на номера на рамата, в което аз не виждам смисъл.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                      Като дръпнем чертата досега се разбира, че:
                      1. Един човек сбъдва мечтата си, като не жали труд и средства. Аплаузи! Дано всеки успява така да се отдава на мечтите си!!! Това, обаче, е проблем от естеството на личностната житейска философия - нещо, което тук не се обсъжда.
                      2. Абстрахираме се от т. 1 и понеже всеки знае как изглежда Дифендъра, дори от пръв поглед разбираме, че това нещо (като изключим предния капак), що се отнася до дизайн, няма нищо общо с Дифендър. Инъче казано - не може да бъде наречено "тунинг на Дифендър", само поради номера на рамата.
                      3. Знаещи колеги посочват недостатъци в замисъла и изпълнението на проекта. Може да се предположи, че собственикът на превозното средство просто е решил да изпълни мечтата си, без да се съобразява доколко крайния мечтан продукт ще изпълнява функциите на съществуването си.
                      В крайна сметка излиза, че парите и труда са вложени за изпълнението на мечтата, а не за създаването на правилно (конструктивно и дизайнерски) тунингован Дифендър.
                      Сиреч - може да аплодираме мечтата и постигането й, но този форум не е за това. Обсъждайки тунинговането на Дифендър, не виждам място за овации. Като краен компромис, може да се обсъжда тунинговането на номера на рамата, в което аз не виждам смисъл.
                      Много сте закостеняли в тоя форум!!! Разбрахме вече че машината за офроуд са 2 модификации на Лендроувър, аз си имам вече един и ме е яд да го погледна нищо че е Фрилендър.... но ще ви кажа че при мен 70% нежеланието ми към тая кола идва и от Вас за 2 години от както съм регистриран тука от подобни мнения и изказвания на лаици, 99% глупости и 1% реална помощт с идеи и мнения (благодаря на колегата Еануилус) разваляте идеята за ФОРУМ. Мачкате труда и желанието на хората да развиват нови идеи защото според вас всичко това е гавра с Бащината ви марка и компания едва ли не!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от toko_bk Преглед на мнение
                        Много сте закостеняли в тоя форум!!! Разбрахме вече че машината за офроуд са 2 модификации на Лендроувър, аз си имам вече един и ме е яд да го погледна нищо че е Фрилендър.... но ще ви кажа че при мен 70% нежеланието ми към тая кола идва и от Вас за 2 години от както съм регистриран тука от подобни мнения и изказвания на лаици, 99% глупости и 1% реална помощт с идеи и мнения (благодаря на колегата Еануилус) разваляте идеята за ФОРУМ. Мачкате труда и желанието на хората да развиват нови идеи защото според вас всичко това е гавра с Бащината ви марка и компания едва ли не!!!!!!
                        Не е гавра. Просто е ни риба ни рак. Друг въпрос е, че собственика му се кефи. Няма лошо. Щом на него му е кеф, значи всичко е ОК. Само не разбрах как изтърпя 2 години да четеш мненията на лаици? И кое по-точно не е вярно относно Фрилендъра?
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Що бре. Фри-то е хубава ЛЕКА КОЛА.
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от toko_bk Преглед на мнение
                            Е, защо четеш тогава ? На мен когато компанията не ми допада си вдигам задника и се махам. Явно нещо садомазо................
                            Тази земя, по която тъпча сега,
                            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                            тази земя – не е моя земя,
                            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Еваларка пичове!
                              Много труд и средства са вложени.

Най-важното е, собственика да си го харесва. Който плаща - той поръчва музиката.

А, че не е за гората ... това ясно, но пред кафето .... ще е "Бясна пичеловка" ....
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Абе тези дето ги разбирате много защо не покажете това което сте направили вие ! На Националния събор ще видите какво може тая "объркана" концепция.

Експонатите на "Сема" сигурно и те не стават за нищо.....щото и те са збъркани...
                                Последно редактирано от New hope; 28-05-10, 19:00. Причина: ей така
                                Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                                New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X