До: Съвети и мнения преди покупка на Land Rover Discovery 2
За маслото - вискозитета ясно 10W40, ама да разбирам минерално масло ли
, като знам на зета пасата помпа дюза е с пълна синтетика. Всъщност не ми е ясно по какъв начин се определя маслото за даден двигател от производителя. Като този за който говорим в момента и на пасата, и двата са помпа-дюза, аз мислех че има значение това ама май не е така.
Td5 е с верига, ако правилно съм разбрал от прочетеното, ама разни ролки там подобни трябва ли да се сменят
Абе малко съм бос (да не се бърка със boss
) по разните му двигатели ама чета чета.
За маслото - вискозитета ясно 10W40, ама да разбирам минерално масло ли
, като знам на зета пасата помпа дюза е с пълна синтетика. Всъщност не ми е ясно по какъв начин се определя маслото за даден двигател от производителя. Като този за който говорим в момента и на пасата, и двата са помпа-дюза, аз мислех че има значение това ама май не е така.Td5 е с верига, ако правилно съм разбрал от прочетеното, ама разни ролки там подобни трябва ли да се сменят
Абе малко съм бос (да не се бърка със boss

. Относно заводска окомплектовка Д1 е неставнимо с Д2 в гората. На асфалт, както и на лек офф, важи пък обратното. Относно 2-ките в Сф - следам ги от 2г. Този Лазар Манов продава ЛР още от времето, когато купувах моето. Преди година говорих с него, но нещо не ми хареса. Диското от картинката седи повече от 2г и тръгна от цена около 19к.
От това, което чета за подготовка на Discovery в Щатите и Австралия за пътувания, по default се вади моста на единицата и й се насажда такъв от двойка и т.н...
Коментар