До: DISCO 2 в софия ?
Вельо ме е изпреварил

.
.
Аз съм с Диско 2 и напълно подкрепям написаното от Лазар и Вельо. Ако трябва да решавам пак, избора е 300тди. Ако ще идваш до София, може би това е твоето Диско.
А синьото Диско 2 седи на Горубляне от 2007-ма.
					Вельо ме е изпреварил

.
.Аз съм с Диско 2 и напълно подкрепям написаното от Лазар и Вельо. Ако трябва да решавам пак, избора е 300тди. Ако ще идваш до София, може би това е твоето Диско.
А синьото Диско 2 седи на Горубляне от 2007-ма.

. Относно заводска окомплектовка Д1 е неставнимо с Д2 в гората. На асфалт, както и на лек офф, важи пък обратното. Относно 2-ките в Сф - следам ги от 2г. Този Лазар Манов продава ЛР още от времето, когато купувах моето. Преди година говорих с него, но нещо не ми хареса. Диското от картинката седи повече от 2г и тръгна от цена около 19к.
. Относно заводска окомплектовка Д1 е неставнимо с Д2 в гората. На асфалт, както и на лек офф, важи пък обратното. Относно 2-ките в Сф - следам ги от 2г. Този Лазар Манов продава ЛР още от времето, когато купувах моето. Преди година говорих с него, но нещо не ми хареса. Диското от картинката седи повече от 2г и тръгна от цена около 19к.

, даже улицата на която живея си е почти оффроуд. Правят (ама като гледам как се точи край няма да има, а и път) разни канализации по разни приоекти, ама май са поизпапали парите, отделно, че разбиха къде к'во имаше тротоар
, даже улицата на която живея си е почти оффроуд. Правят (ама като гледам как се точи край няма да има, а и път) разни канализации по разни приоекти, ама май са поизпапали парите, отделно, че разбиха къде к'во имаше тротоар абе ужас. То къде ли са ни оправени (за пътищата)
 абе ужас. То къде ли са ни оправени (за пътищата)
 . За градско търкаляме една баничарка, в много случай за извънградско пътувам с едно пежо боксер 2.8 чист дизел за разни стоки, та за това и годишния километраж е сравнително малко.
. За градско търкаляме една баничарка, в много случай за извънградско пътувам с едно пежо боксер 2.8 чист дизел за разни стоки, та за това и годишния километраж е сравнително малко. 

Коментар