Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте, и аз да се похваля с Диско 300 Tdi и да помагате.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Здравейте, и аз да се похваля с Диско 300 Tdi и да помагате.

Датчиците на еърбега трябва да се сменят на 10 г. Ще ги откриеш като проследиш жълтите гофрета в двигателния отсек.
    Моите не са сменяни и аз още се ослушвам, но индикатора не ми светка, освен в началото при палене. Тогава май правеше тест системата.
    Иначе за смяна и тест МПф или Дару.

А май си имаше и отделна тема за еърбег.
    Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Аз ги знам каде са от пред.Ама не е възможно само там да могат да го правят,трябва да има нещо по нашенски стил за оправяне.

Коментар

Първоначално публикуван от tazmanieco Преглед на мнение
        Аз ги знам каде са от пред.Ама не е възможно само там да могат да го правят,трябва да има нещо по нашенски стил за оправяне.
        Първото, което се сещам в този ред на мисли е да вземеш здравето на лампата.

Коментар

Първото, което се сещам в този ред на мисли е да вземеш здравето на лампата.

Ами няма как да стане,защото предишния собственик,беше взел здравето на доста лампи и аз ги редих после за да светнат.Мойта мисия е да го оправя някак си.Само незнам как все още.Пък и най мразя като запродавам нещо да лъжа хората,по добре да види какво е,а не после майка ми да е най-споменавания човек в БГ.Та ще се боря някак ако мога да го оправя АБС-а и възглавничките .Единственото за което не ме излъга е че климатика работи .....

Коментар

Колеги,искъм да попитам някой за аирбеците,че на мене ми светкат лампичките и незнам как да открия какъв е проблема,букса за диагностика нямам.Търсих с търсачката ама нищо не намерих,някой да ме насочи с нещо?
            А защо си мислиш, че нямаш букса за диагностика? Доколкото помня и знам, трябва да е под бушонното табло, което е под кормилото. Поне моята е там, но не знам дали ще ти даде такава информация.

Коментар

Ами,поне аз не можах да я намеря.Ще се радвам някои ако ми пусне снимка на неговата букса.Аз свалях цялото табло и всички кабели бяха на земята и букса не видях.И имам още един въпрос,вчера се заговорих с един колега и ми каза,че имало някакъв царски болт от заде,защото има едно лупане при по рязко тръгване или пускане на газта.

Коментар

Това странно наименование "царски болт" обикновено го асоциират с шарнира на А-рамото. Обаче този шум за който говориш може и да е от износени тампони. Аз зпочнах със смяната на този шарнир, но после смених и тампоните, защото шума не се махна след смяната на шарнира.
                Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

Ами,поне аз не можах да я намеря.Ще се радвам някои ако ми пусне снимка на неговата букса.Аз свалях цялото табло и всички кабели бяха на земята и букса не видях.И имам още един въпрос,вчера се заговорих с един колега и ми каза,че имало някакъв царски болт от заде,защото има едно лупане при по рязко тръгване или пускане на газта.
                  Болта не се разбива как да е. Огледай тампоните на носачите. Ама някой трябва да се звери докато потегляш. Тогава се вижда сигурно.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

След качване на канал,се видяха проблемите по ходовата част.Тропането и чукането идват от разбито задно каре на предния кардан.След 15.04 ако няма клиенти за джипа, ще има доста снимков материал и пояснения, както и доста въпроси.
                    Започва се цялостно кърпене (защото както каза един приател в момента купето се държи на кабелите и кормилния механизъм ), след това най-интересната част, обръщането на волана.
                    Там не съм наясно,защото никаде нищо не намерих, но съм тъпо говедо и мисля, че ще се справя и с него, и се надявам най-накрая да опиша в една тема, какво трябва да се смени, колко излиза долу горе и дали си заслужава тази процедура за Диско да се прави!
                    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 08-04-10, 17:51.

Коментар

Според мен определено не си струва да се прави такава процедура.Или го стегни и го карай с десен волан или го продай(замени)за такъв с ляв.

Коментар

Пробвах се ама мисля че стойноста му е над 3000лв. не под тях.Така че няма смисъл да продалжавам да ги продавам заменям.За стягане няма много,дирекцията ще е по трудоемка,ама на пук ще го направя.Има още няколко дена и не се ли яви някой разумен купувач се започва!Пък ще разберете,какъв е крайният резултат.

Коментар

От: До: Здравейте, и аз да се похваля с Диско 300 Tdi и да помагате.

До тук,добре се справях,карпене,обръщане,но вчера смених педалите с такива от ляв волан,че с десните трудно се свиква(дори и те имат разлика),но при смяната се наложи да сваля волана и откачих акумулатора,смених сглобих всичко сложих акумулатора и хоп SRS светна и сега пак главоблусканици защото светна гадната маймуна.Пробвах с откачане на акумулатора вечерта но не пожела да изгасне.Четох по форума и използвах търсачката но като гледам,май само мотопфое може да ми реши проблема?Някои случайно да е намерил решение по въпроса?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X